دو روز پیش دوز دوم واکسن زدیم من خوب بودم تا امروز یهو حالم بد شد بعید هم میدونم عوارض واکسن باشه چون عطسه و سرفه و تب و ابریزش بینی و شکم درد و بیحالی شدید دارم هفته پیش هم پدرشوهرم یه مهمونی بزرگ داد همه بدون ماسک تو هم لولیدن شوهرمم رفت نکنه کرونا گرفتم واکسن زدم تشدید شده؟چون حالم فوق العاده بده از تب انگار رو ابرام،ب شوهرم گفتم حالم خیلی بده گفت حال منم بده،بعد بلند شد رفت پایین خونه مادرش تا الان هم نیومده بگه خوبی بهتری زنده ای هییییچ،انتظار زیادی دارم حواسش بهم باشه؟حتی بهش گفتم برو شیر محلی بخر واسم گرم کنم بخورم واسه گلوم برگشته میگه پول ندارم یه فلان قدر تومنه میخوام برا لاستیک ماشین!گفتم مگه شیر چقدر میشه سلامتیم مهمتره یا ماشین واقعا،خلاصه با یه عالمه چسی رفت یه بطری شیر از مغازه گرفت بهم داد و رفت خونه مامانش اینا،خسیس هم اصلا نیستا ولی نمیدونم یهو چش میشه این رفتارارو نشون میده،حالشم میدونم بد نیست من الان ب زور میرم تا اشپزخونه یه لیوان اب بخورم،اون از وقتی رفته تا الانصدای حرف زدنش یه بند میاد،رفتارش و بی توجهیش واقعا عادیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه میگه من از تو خیلییییی مهربونتر و بهترم،قدرمو نمیدونی،مث من نیست،کدوم مردی رو دیدی اینجوری باشه و...منت یه چیزای مزخرفی رو میزاره ک نگمممم،حتی سرکار رفتنش🤦🏻♀️
اون مادرشوهر الان داره لذت میبره از اینکه عروسش حالش بده وگرنه به پسرش میگفت برو پیشه زنت
شوهرم اصلا یه جوری رفتار میکنه و حرف میزنه ک انگار زن نداره و من اصلا وجود ندارم،رو ب قبله هم باشم نمیگه ب خانوادش،ولی امار برنج و مرغ و روغن خونه رو میده...