2777
2789
عنوان

ب شوهرم میگم حالم بده بجا اینکه بپرسه چته میگه منم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 70 پست
دوست منم کرونا گرفت بستری شد شوهرش دوروز اول نرفت ملاقاتش بعد زنگ زد گفت توهم مریص بشی منم بهت نمیرس ...

چی بگم،الان صدای خنده و حرف زدنش میاد من اینجا چشام از شدت تب همینطور اشک میاد،گفتم حالم بده حتی نگفت چته،چی بگم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم،الان صدای خنده و حرف زدنش میاد من اینجا چشام از شدت تب همینطور اشک میاد،گفتم حالم بده حتی نگف ...

گلم اونا ول کن استرس بدنتو ضعیف میکنه گلاب بخور تبت لیاد پایین اگه میتونی سیب رنده کن عسل بریز باهم بخور 

عسل و سیاهدانه هر دوسه ساعت یکم بذار دهنت 

فقط قشنگ این روزا روبخاطر بسپار بعدا تلافی کن دلت خنک بشه 

عزیزم ناقل بودی واکسن زدی تشدید شده. تا میتونی مایعات باور ولی لبنیات اصلا نخور. هرچی بیشتر مایعات ب ...

منم همین احتمال رو میدم ک ازشون گرفته باشم چون من دو سااااله هییییچجا نمیرم...از همسرم هم قطع امید کردم واقعا بی مهری و بی محبتی بیداد میکنه

تو این شرایط دلم فقط مامان بابامو میخواد🥺😔وقتی مجرد بودم و یه سرمای خفیف ساده میخوردم بابام مثل پر ...

چقد بد عزیزم،میدونم که خیلی سختت هست،اگه میبینی واقعا بهت حسی نداره جداشو،وگرنه یه عمر باید عذاب بکشی

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
پرش نکنه میتونی ازش بپرسه زنت کجاس خوبه یا نه  واقعا بعضی مادرشوهرا لذت میبرن از حرص خور ...

چی میشه گفت دارن از نبود من لذت میبرن راستشو بخوای صدا خنده هاشون از ساعت ۹ تا الان قطع نشده،البته انشالله همیشه لبشون خندون باشه و حال دلشون خوب

شوهرتو میگم 

حالا یه چیزی بگم برگاتون بریزه

همیشه میگه من از تو خیلییییی مهربونتر و بهترم،قدرمو نمیدونی،مث من نیست،کدوم مردی رو دیدی اینجوری باشه و...منت یه چیزای مزخرفی رو میزاره ک نگمممم،حتی سرکار رفتنش🤦🏻‍♀️

چی میشه گفت دارن از نبود من لذت میبرن راستشو بخوای صدا خنده هاشون از ساعت ۹ تا الان قطع نشده،البته ا ...

عزیزم خدا همیشه هست 

جوابشو یه روز پس میده 

توام به خودت برس 

برا خودت کباب درس کن سوپ مقوی بزار ماهیچه بزار

اون مادرشوهر الان داره لذت میبره از اینکه عروسش حالش بده وگرنه به پسرش می‌گفت برو پیشه زنت 

شوهرم اصلا یه جوری رفتار میکنه و حرف میزنه ک انگار زن نداره و من اصلا وجود ندارم،رو ب قبله هم باشم نمیگه ب خانوادش،ولی امار برنج و مرغ و روغن خونه رو میده‌‌...

حالا یه چیزی بگم برگاتون بریزه همیشه میگه من از تو خیلییییی مهربونتر و بهترم،قدرمو نمیدونی،مث من نی ...

😂😂😂خیلی حرصتو درمیاره

شاید به شوخی میگه

Setars can't shine without dankess