2777
2789
عنوان

به پاش افتادم که نره!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 61 پست
چه عجیب🤔😐 خب بگو دردت چی بود که رفتی

نمیدونم😭😭😭😭😭😭

فکر کنم گولش زدن 

فقط میگفت نمیذارن ما بهم برسیم، مجبورم باید برم 

خانوادش مجبورش کردم با یکی دیگه ازدواج کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شما رو‌نمیدونم برای من از بی لیاقتیشه

چی بگم امیدوارم بفهمه چه کسی رو از دست داده و دوباره پیشت برگرده و یه عمر باهم خوشحال و خوشبخت بشین حداقل یه داغ یا یه حسرت از رو سینه ی یکی از ماها برداشته بشه

نمیدونم😭😭😭😭😭😭 فکر کنم گولش زدن  فقط میگفت نمیذارن ما بهم برسیم، مجبورم باید برم  ...

خب اون که رفته واسه خودش ازدواج کرده و خانواده تشکیل داده

تویم برو ازدواج کن و خوشبخت شو

دیگه به اون فکر نکن

اون اگه واقعا میخواستت و لیاقتتو داشت هیچی نمیتونست جلوشو بگیرا

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
خب اون که رفته واسه خودش ازدواج کرده و خانواده تشکیل داده تویم برو ازدواج کن و خوشبخت شو دیگه به ا ...

یسریا دور و بر خودمم بهم همینو گفتن اما واقعا معلوم بود تو زندگیش یه خبریه و وقتیم با مادرش روبه رو شدم گفت فکر کردی میذارم پسرم با تو ازدواج کنه مگه من مردم مگه اجازه میدم!!

اما یه دردی تویه زندگیش بود چون بعضیا مثلا بابای خودمم بهم گفت که مجبور بوده بره با اون ازدواج کنه و خیلی‌های دیگه هم گفتن بعضیا هم نظر شما رو دادن

اصلا هیچی معلوم نیست مشخص نیست چه اتفاقی تو زندگیش افتاده 

ولی شرایط زندگی همه با هم یکی نیست و متفاوته فکر نکنم این نظر واسه زندگی همه درست باشه و بشه تعمیمش داد

خب اون که رفته واسه خودش ازدواج کرده و خانواده تشکیل داده تویم برو ازدواج کن و خوشبخت شو دیگه به ا ...

فقط خدا میدونه چی شده😭😭😭😭😭 الانم به هیچکدوم از شبکه های مجازی وصل نیست و کلا هیچ ارتباط مجازی نداره

یعنی تو هیچ برنامه مجازی نیست 

دوستاشم همه رو ترک کرده و هیچکس ازش هیچ خبری نداره و نمیدونه کجاس😭😭😭😭😭😭

چون یه جورایی هم دردیم گلی. قربونت 

هعی🥲🙃

واقعا بعضی اوقات میگم خدایا به اینهمه درد راضی هستی؟ هر دردی یه طرف اما این درد از اعتیادم خانمان سوز تره