imbahi مدیر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 226 عنوان به پاش افتادم که نره!!!!!!! | مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 61 پست هیچ وقت لحظ ی دم آشپزخونه رو یادم نمیره!!!!!!!!!! من به پاش افتادم🙃 بدجورم به پاش افتادم🥲 جوری که حتی رنگ شلوارش، جورابش و حتی طرحای روی جورابشو یادمه 1400/07/18 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۰۰۰۰۰۰۰ عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 12436 چه شوخی دارم؟ منظورم این بود من شوخی کردم عزیزمفکرشو نکن بیخیالگذشته دیگهکاش الان میشد بری یکی بزنی تو گوشش دلت خنک شه روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
imbahi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 226 یاد دنیا جهانبخت افتادم میدونستم الان همه میان همینو میگن اون گفته لحظه ی دم آسانسور اما من دم آشپزخونه این اتفاق افتاد هیچوقت فراموشم نمیشه و نباید بشه
فاطمه۰۰۰۰۰۰۰ عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 12436 گفتی جوراب تبلیغ جوراب اومده برا من برا منم اومده😐🤣 روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
عشقم_خدا__0098 عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2643 چرا ای بابا مارک جورابش چی بود که سوراخ نداشته ؟ اون مارکش مهمه
imbahi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 226 منظورم این بود من شوخی کردم عزیزم فکرشو نکن بیخیال گذشته دیگه کاش الان میشد بری یکی بزنی تو گوشش ... بعدش تو گوشش هم زدم اما فایدش چیه؟هنوزم که هنوزه نفهمیدم چی شد که رفت فقط یهو تغییر رفتار داد و گفت مجبوره بره حتی شبی که این اتفاق افتاد و گفت باید بره خودش اشکامو پاک میکرد
nazgol_64 عضویت: 1394/07/11 تعداد پست: 7342 ارزش به پا افتادن داشت؟؟ کاریه که شده اما هیچ چیز وهیچ کس از خودت وعزت نفست مهمتر نیست کسی که ارزششوداشته باشه که ذاتا اون جوری نمیرهحتما یه بی لیاقتی بوده مثل طرف من دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.
imbahi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 226 مارک جورابش چی بود که سوراخ نداشته ؟ اون مارکش مهمه نه عزیزم سوراخ نداشته واقعا متاسفم اینجور چیزا شوخی نداره چرا یه عده مریض مثل شما ریختن تو جامعه امیدوارم عین شرایط من سرت بیاد
فاطمه۰۰۰۰۰۰۰ عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 12436 بعدش تو گوشش هم زدم اما فایدش چیه؟ هنوزم که هنوزه نفهمیدم چی شد که رفت فقط یهو تغییر رفتار داد و گف ... چه عجیب🤔😐خب بگو دردت چی بود که رفتی روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
271polak عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 4820 میدونستم الان همه میان همینو میگن اون گفته لحظه ی دم آسانسور اما من دم آشپزخونه این اتفاق افت ... اشکال نداره اصراری ندارم فراموشش کنی یاد این شعر افتادمنشسته ام به در نگاه میکنم دریچه اه می کشد..تو از کدام راه میرسی..خیال دیدنت چه دلپذیر بود..جوانی ام دراین امید پیر شد..نیامدی و دیر شد.......... قهرمان زندگی خودت باش حدیث چشم مگو باجماعت کوران
imbahi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 226 کسی که ارزششوداشته باشه که ذاتا اون جوری نمیره حتما یه بی لیاقتی بوده مثل طرف من شایدم یه شرایطی داشته که نمیشده دووم بیاره🙃🥲
فاطمه۰۰۰۰۰۰۰ عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 12436 اشکال نداره اصراری ندارم فراموشش کنی یاد این شعر افتادم نشسته ام به در نگاه میکنم دریچه ا ... عه چه جالبهمیشه دوست داشتم بدونم ادامه این شعر چیه😍 روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
imbahi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 226 اشکال نداره اصراری ندارم فراموشش کنی یاد این شعر افتادم نشسته ام به در نگاه میکنم دریچه ا ... کاش بتونه برگرده کاش بذارنش
عشقم_خدا__0098 عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2643 نه عزیزم سوراخ نداشته واقعا متاسفم اینجور چیزا شوخی نداره چرا یه عده مریض مثل شما ریختن ... ببخشید من فکر کردم شوخیه آخه تز جوراب حرف زدی فکرکردم شوخی چیزیه واقعا پوزش میطلبم