2777
2789

بچه ها اگر چیزی راجب برنامه ریزی میدونید بهم بگید.واقعا نیاز دارم اصول برنامه ریزی رو بدونم اما هیچی بلد نیستم براساس برنامه راهبردی قلم چی،نمیدونم چجور باید درس بخونم که هم مرور داشته باشم هم برسم کل برنامه رو قبل ازمون بخونم

کلا برنامه ریزی روزانه به این صورته که هر روز چهار درس رو کاور میکنی...دوتا اختصاصی دوتا عمومی...به صورت تایم های یک و نیم ساعته ..و هر یک و نیم ساعت ربع ساعت استراحت...و ظهر و شب هم هربار دوساعت وقت ناهار و شام و استراحت...ده تا دوازده ساعت مطالعه سالم به همراه تست زنی و نکات فشرده کنکور....اینایی که گفتم حاصل ده ملیون هزینه پول ب مشاوره دادنه...کافیه خودت بخوای و اراده کنی به تنهایی میتونی..و اگه اراده نداری برو زیر نظر مشاوره کنکور

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال گذشته کنکور دادم

اشتباه ترین کار ممکن استفاده از برنامه های اماده هستش

هر کسی یا باید خودش برای خودش برنامه ریزی کنه یا یه مشاور خوب و دلسوز این کار رو براش انجام بده

یه ویدئو دیدم یه مشاور بودش روش برنامه ریزی کنکور تجربی رو توی یه ویدئو خیلی کامل خوب و آموزش داده بود

لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه چک بکن

برنامه ریزی کنکور انسانی: https://rabinedu.com/humanities-entrance-exam-planning/