2777
2789
عنوان

یادش بخیر خاطراتتون با دوستامون

115 بازدید | 17 پست

یه روز زمستون منو دوستم رفتیم خرید 

بعد وسطای خرید یهو بارون و تگرگ گرفت 

هوا سرد سرد بود 

چترهم نداشتیم بدو بدو دوییدیم سمت خونه مامان دوستم 

مامانش خونه نبود ولی کلید دست دوستم بود 

وای چه روز خوبی بود 

بخاری رو هنوز نصب نکرده بود پنج تا شعله های گاز رو روشن کردیم پنج تا قابلمه آب گذاشتیم روشعله ها 

بعدم بدو بدو لباسامو رو عوض. کردیم 

تو این مابین چای ساز هم داشت می‌جوشید 

یادش بخیر دوتا نسکافه داغ درست کردیم 

نوشیدیم 

بعدم سفارش دادیم برامون پیتزا مرغ آوردن با نوشابه خوردیم 

وای همش چرت و پرت می‌گفتیم می‌خندیم می‌خوردیم 

اخرشم از خستگی رو مبل خوابمون برده بود 

بیدار شدیم دیدیم ده شبه 

هیچی دیگه تاکسی گرفتیم رفتیم خونه هامون خخخ

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده

خوش به حالت الان من بودم مامانم چهارصد هزار بار زنگ‌میزد میگف لیز نخوری نمیری 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم وسط زمستون خیلی سرد بادوستم بستنی میخوریم برف میومد رو بستنی هامون می‌نشست همه با تعجب نگاه میکردن

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

با دوستم میخواستم برم بیرون، تابستون بود. بابام گفت چایی بخور بعد برو، مامانم گفت قراره بره فلان جا، بستی هم میخره میخوره. هیچی دیگه رفتم اونجا بستنی خوردم 😂 

موقع برگشتن هم، ساعت هشت و خورده ای بود، دوستم گفت بیا برگردیم خونه، گفتم تا برسیم میشه نزدیک 9.من اگه تا 9 بیرون باشم و شام نخورده برم خونه، میگن تو که بیرون بودی، شام میخوردی 😂

خلاصه، شام خوردیم و رفتیم خونه، فهمیدم مامانم پیتزا درست کرده برای خودشون و خوردن😐 اصلا واسه من نذاشتن. گفتن اون که بیرونه، ی چیزی میخره میخوره 😂😂🤦🏻‍♀️

ینی اگه شام نخورده بودم، باید نون و ماست میخوردم 😂😂

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
خوشبحالت  من ک خونه هیچ کدومشون نرفتم مامانم نمیزاش

انشاالله ازدواج کردی ازاد میشی همه جا میری منم تا ازدواج نکردم هیچ‌جا نمیموندم 

ماهم وسط زمستون خیلی سرد بادوستم بستنی میخوریم برف میومد رو بستنی هامون می‌نشست همه با تعجب نگاه میک ...

وای اره اینم باحاله 

با دوستم میخواستم برم بیرون، تابستون بود. بابام گفت چایی بخور بعد برو، مامانم گفت قراره بره فلان جا، ...

چه شناخت کاملی داشتیاخخخ