2821
2789
عنوان

ی کمککک لطفااا تروخداااا

223 بازدید | 19 پست

داداشم سرما خورده بود بعد اجیم گرفت ( کرونا نبود سرماخوردگی بود ) بعد الان من از دیروز افتادم بدجووور 

مرداد ماه کرونا گرفتم انقد اذیت نشدم چون دلتا بود ۶_۸ ماه آنتی بادی داریم ولی الان به شدت اذیتم بدنم مورمور میشه دماغم کیپه ، سردرد دارم ، تعادل ندارم ، لرز دارم ( دقیقا علائم روز اول کرونام!!! سرماخوردگیه یا کرونا ؟! بعد بعد ۲ ماه دوباره میگیرم با وجود آنتی بادی ؟؟

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من 10 روز پیش واکسن دوز اول زدم 

جمعه گلو درد شدید بی حالی و آبریزش بینی داشتم 

امروز گلو دردم خوب شده بی‌حال هم نیستم

ولی بینیم کیپه و سردرد خیلی شدیدی دارم 

نمیدونم کرونا هست یا نه 

عزیزم نگران نباشید ، فقط ویتامین سی، زینک بخورید و مایعات کافی

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
والا من 10 روز پیش واکسن دوز اول زدم  جمعه گلو درد شدید بی حالی و آبریزش بینی داشتم  امر ...

فکر نکنم کرونا باشه نمیدونم ان شاء الله که نباشه 

عزیزم نگران نباشید ، فقط ویتامین سی، زینک بخورید و مایعات کافی

از اونا که از وقتی کرونا گرفتم تا الان که۲ ماه گذشته مدام میخورم 

سلام 

تا جایی که من اطلاع دارم آنتی بادی درسته ۲ ماه میگن اما بهتره از ۱ ماه به بعد دوباره رعایت بشه 

این علاعمی هم که میگید من هم کرونا دارم تا حدودی همینه اما ممکنه آنفولانزا باشه 

بهتره به یک دکتر مراجعه کنید شاید بهتر باشه که خدایی نکرده دوباره نگرفته باشید 

به امید خدا هر چه زودتر شفا پیدا کنید 

سلام  تا جایی که من اطلاع دارم آنتی بادی درسته ۲ ماه میگن اما بهتره از ۱ ماه به بعد دوباره رعا ...

ممنونم عزیزم من هیچ جا نرفتم حتی از خونه هم بیرون نرفتم چ قبل از گرفتارم چ بعد گرفتاریم 

ممنونم ♥️

2825
2823
2791
2779
2792