تاپیک دیشبمو بخونید همسر سابقم که دو سال پیش جداشدیم و الان خودش اصرار به برگشتنم داره قراره امشب بیاد حرف هامون بزنیم من یه دختر چهارساله دارم و پیش خودمه لطف کنید تاپیک قبلمو.بخونید همع چی متوجه میشین امشب بنظرتون چی بگم من خودم زیاد تمایل به برگشتن ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودمم زیاد مشتاق نیستم ولی اطرافیان اصرار دارن منم میخام فقط حرفاشو بشنوم
اطرافیان میخان باهاش زندگی کنن؟ اطرافیان ازش طلاق گرفتن؟؟؟؟
حرف دیگران و بریز دور کاریکه دلت میگه بکن
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️