2777
2789

نمیتونم خوشحالی کنم همش به ته همه چیز فکرمی‌کنم ،مثلا میگم چرا ازدواج کردم وقتی قراره همه اخر بمیریم چرا باید انقدر انرژی بزاریم ،با خودم میگم ایکاش هرگز بدنیا نمیومدم و اینجوری راحتز بودم مثل بیهوشی برای کسی که میخاد عمل کنه،همش ب ته همه چیز فکر میکنم،از مرگ شدیدا میترسم فوبیا دارم ،

انگار هیچ حسی ندارم و هیچ چیز برام جذاب نیست،

چ مشکلی دارم بنظرتون!؟

من مدت زیادی تو خونه بودم سال های زیاد و اینکه خانواده ب شدت منو نادیده گرفته بودن واهمبت نمیدادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ان شالله

منم همینم

سرکار میرم

ورزش میکنم میرقصم آهنگ میخونم با دوستام مهمونی دخترونه میگیریمو خوش میگذرونیم

کلا ظاهری ادم شادیم

قبلا کلا بیکار بودم تو خونه، 

فکر کردم با اینکارا طرز فکرم درست میشه

ولی بازم همینه...

ته ته تهشششش میرسم به اینکه: خب که چی؟ ما که هممون میمیریم، دنیای پوچ و بی اهمیت تکراری و بی معنا...

بخش بزرگی از من همینه 

ولی بازم بعضی وقتا قابل کنترله برام 

نه اینکه بگم ادای ادمای شادو در میارم! شخصیتم همینه.

مثلا یه وقتی دارم خوش میگذرونم تو مهمونی، یهو اینجوریم که: تهش هممون می‌میریم...🌑🥲

. و کلا تا آخر مهمونی میرم توی خودم و افسرده

چه خوبه که خودت هم باور داری یه روانی افسرده هستی بزار الان زنگ میزنم تیمارستان تورو از مغز بیمارت نجاتت میدم اخه خیلی سخته یه عمر بقیه عین یه کیسه بکس باهات رفتار کنن و تو بیای پاچه کاربرا بگیری جای تو تیمارستانه 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

بمیر که ملت از شر یه کس*خول بیمار و افسرده راحت شند فقط این وسط برای خانوادت بد میشه چون دیگه یه کیسه بکس و توالت عمومی عین تو ندارن ندارن یه سره برینن بهش و تحقیر و فحش کشش کنن 😂

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

چه خوبه که خودت هم باور داری یه روانی افسرده هستی بزار الان زنگ میزنم تیمارستان تورو از مغز بیمارت ن ...

@niniyar‍ 

لطفا رسیدگی شود توهین کرد

@niniyar‍ 

درخواست تعلیق این کاربر بی شرم رو‌دارم

بمیر که ملت از شر یه کس*خول بیمار و افسرده راحت شند فقط این وسط برای خانوادت بد میشه چون دیگه یه کیس ...

@niniyar‍ 

لطفا رسیدگی شود نی‌نی‌یار ،به راحتی فحاشی میکند،چرا کاربریش رو تعلیق مشکی نمیکنید ؟؟

@niniyar‍ 

بمیر که ملت از شر یه کس*خول بیمار و افسرده راحت شند فقط این وسط برای خانوادت بد میشه چون دیگه یه کیس ...

چیشده ؟

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍