2777
2789
عنوان

بخونم‌ یا نه

147 بازدید | 23 پست

از اونجایی که من کل تابستون رو دارم درس میخونم 

یعنی از آخر خردادی درحال درس خوندن هستم تا امروز ۱۹شهریور و شدیدا مغزم خسته شده 

تا آخر شهریور رو استراحت کنم؟

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

اگه دوازدهمی 

نه

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دارم میرم دهم

دیوونه ای عشخم 

عیزم استراحت کن دیگه خب سوال نداره

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

دیوونه ای عشخم عیزم استراحت کن دیگه خب سوال نداره

دیوونه شدم😭

باشه میخوام ۱۲روز فقط بخور و بخواب داشته باشم

دیوونه شدم😭باشه میخوام ۱۲روز فقط بخور و بخواب داشته باشم

استارحت کن چون دیگه فرصت استراحت نداری پشیمون میشی

دهمی؟😵‍💫از الان بگم نمیگم نخون ولی خودتم خسته نکن چون سه سال کار داری

بله عجیبه؟🥲

دروس مدرسم رو که یکم جلو جلو خوندم ولی موضوع این نیست 

من کلاس زبان میرم و عادت دارم که ویدیو آموزشی هم دانلود کنم و ببینم و خیلی خسته شدم به نظرتون این ۱۲روز رو استراحت کنم؟و فقط کتاب زبانم رو بخونم و ویدیو آموزشی نبینم؟

و چون کلاس میکاپ میرم اما یکی دوهفته به دلیل مشکل پوستی آموزشگرم نرفتم و احتمالا تا آخر شهریور خوب بشن 

و من زمانی که کلاس نرفتم یادگیری رو بسنده نکردم و ویدیو آموزشی دیدم از پیچ های متنوع یوتیوب(واقعا کمکم کرد)

اما چون شدیدا خسته شدم به نظرتون تا آخر شهریور یکم استراحت کنم و از مهر دوباره شروع کنم؟

برگام ورودی دهمی و کل تابستون و درس خوندی؟

اره خوندم بیشتر تاریخ خوندم احمقم؟

من کلاس زبان میرم و عادت دارم که ویدیو آموزشی هم دانلود کنم و ببینم و خیلی خسته شدم به نظرتون این ۱۲روز رو استراحت کنم؟و فقط کتاب زبانم رو بخونم و ویدیو آموزشی نبینم؟

و چون کلاس میکاپ میرم اما یکی دوهفته به دلیل مشکل پوستی آموزشگرم نرفتم و احتمالا تا آخر شهریور خوب بشن 

و من زمانی که کلاس نرفتم یادگیری رو بسنده نکردم و ویدیو آموزشی دیدم از پیچ های متنوع یوتیوب(واقعا کمکم کرد)

اما چون شدیدا خسته شدم به نظرتون تا آخر شهریور یکم استراحت کنم و از مهر دوباره شروع کنم؟

استارحت کن چون دیگه فرصت استراحت نداری پشیمون میشی

بله عجیبه؟🥲دروس مدرسم رو که یکم جلو جلو خوندم ولی موضوع این نیست من کلاس زبان میرم و عادت دارم که و ...

افریییین تو لیاقت یه آینده فوق العاده رو داری 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹