2777
2789
عنوان

امشب زایمان میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست
برامون دعا کن   هر دعایی کنی خدا قبول می‌کنه  دیدم که میگم

انشاالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 
عزیزم امیدوارم به خق بزرگی خدا نی نی تو سالم تو بغل بگیری لطفا برای اینکه درامد منو همسرمو بالا بره ...

انشالله عزیزم مشکلتون حل شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم. عه اسم دختر منم دلارامه😍😍😍

ای جونم انشالله بسلامتی زایمان کنیو دلارام جونو بغل بگیری 

فقد یادت باشه رو دردات کنترل داشته باش جیغ نزن ک دردات دو برابر میشه بجاش فقد تمرین دم و بازدم انجام بده انگار میخای شمع فوت کنی

حتمن ورزش رو توپ رو انجام بده 

راستی اگه جایی ک خاستی زایمان کنی استخر داشتن بهت پیشنهاد میکنم تو آب زایمان کنی چون خیلی مؤثره... من خیلی شنیدم تاثیر مثبت داره رو روند زایمان 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

سلام عزیزم انشاالله دخترتون به سلامتی بغل بگیری 😍 امروز سر نمازام دعات میکنم اسمتو بگو

لطفا برا منم دعا کن برم سر خونه زندگییم و خوشبخت بشم در کنار شوهرم 🙏اسمم لیلاس موقع زایمان منو یادت نره🥺

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
ای جونم انشالله بسلامتی زایمان کنیو دلارام جونو بغل بگیری  فقد یادت باشه رو دردات کنترل داشته ...

جدی؟ ممنون از پیشنهادات خوبت اتفاقا استخر زایمانم تو بیمارستانم داره. تحمل دردم خوبه ایشالا بتونم تحمل کنم

سلام عزیزم انشاالله دخترتون به سلامتی بغل بگیری 😍 امروز سر نمازام دعات میکنم اسمتو بگو لطفا برا من ...

اسمم عارفه هست عزیزم ممنون. حتما سر زایمان یادم میمونی ایشالا حل میشه

اسمم عارفه هست عزیزم ممنون. حتما سر زایمان یادم میمونی ایشالا حل میشه

چشم عزیزم ❤

خیلی ازت ممنونم ❤

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
جدی؟ ممنون از پیشنهادات خوبت اتفاقا استخر زایمانم تو بیمارستانم داره. تحمل دردم خوبه ایشالا بتونم تح ...

انشالله گلم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

سلام خوبی خداروشکر حالت خوبه  نی نی خوبه  زایمان کردی؟؟؟

سلام عزیزم آره. ممنون خوبیم خداروشکر

سلپام خوبی بسلامتی زایمان کردی؟ اسم بچتو دلارام گذاشتی؟

سلام عزیزم ممنون. آره خوبیم. یکشنبه شناسنامه دلارامم رو میگیرم انشالله

سلام عزیزم آره. ممنون خوبیم خداروشکر

خداروشکر 

انشاالله همیشه صحیح و سالم 

قدم نورسیده مبارک 

انشاالله زیر سایه خدا وپدرومادرش بزرگ بشه 

مامان شدنت مبارک   

خیلی خوشحالم کردی