شده تا حالا زیر نگاه کسی باشین سرتون رو ک بالا کنین تا نگاهش کوتاه بشه زیر پاتون خالی بشه... این چ حسیه هر بارم تکرار میشه حالا هیچ احساسی یا سنخیتی با اون آدم ندارین... علتش چیه؟
اگ اطلاعاتی دارین ک میتونه کمک کنین یا تجربه ای لطفا دریغ نکنین چون چند ماهی میشه درگیر این ماجرا هستم و از طرفی هم اصلا ب این آدم توجهی ندارم.. سنخیتی هم ندارم.. میخام از بین بره این نیرو... ولی این نگاه نمیدونم چکار کتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وسط این حس ها فقط عشق شاید باشه ولی من حسی ب این آدم ندارم تازه وقتی میبینمش توجه ب بودنش نمیکنم اما از زیر نگاه سنگینش ک میخام بیام بیرون این تجربه رو دارم وقتی نگاش میکنم
حالا ادمهایی که افکار مثبت و روحیه بالایی داره حس خوبی بهت دست میدن
گاهی اصلا دوست داشتن و ...اینها نیست
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱