2777
2789
عنوان

موفق ترین زنان مشہور ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدی نیکو رو با اینا یکی کردی؟ اونا نابغن ولی مدل شدن کار شاخی نکرده الان یه کم به خودت برسی لخت شی م ...

بہ ھرحال اونم ایرانیہ موضوع تاپیکو نفہمیدی اینا دنبال ارزوھاشون رفتن فقط نابغہ بودن نیست اونم دنبال ارزوش رفتہ افرادی کہ دنبال ارزوھاشون میرن نابغن

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  
گوینده شبکه خبر هستن ایشون  به نظرم چون شاد بودن رو یاد گرفته موفقه😍

خو نما ست

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
هدی نیکو رو با اونا یکی کردی؟ اونا نابغن ولی مدل شدن کار شاخی نکرده الان یه کم به خودت برسی لخت شی م ...

تازه جهانی ام نیس فقط تو کره مشهوره

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
هدی نیکو پارتی کلفت و قوی داشت کاری نکرد خودش

از کجا میدونی بنظر من خودش تلاش کرد برہ کرہ جنوبی کرہ پارتی حالیش نی عین ایران باشہ فقط و فقط تحصیل و پول میخواد

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  
چی چی؟

خود نما

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بہ ھرحال اونم ایرانیہ موضوع تاپیکو نفہمیدی اینا دنبال ارزوھاشون رفتن فقط نابغہ بودن نیست اونم دنبال ...

موضوع تاپیک رو فهمیدم ولی عکسایی گذاشتی که انقدر باارزش و محترمن این دختره اصلا درسطحشون نبود کنار اینا قرار بگیره وگرنه موفق زیاد داریم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اونوقت مابیایم اینجاتاپیک مادرشوهرجاری خواهرشوهروفلان وفلان بخونیم تِف تِف

اونوقت اونور تاپیک ترشیدگی میزنن😐ما بی عرضییم خواھر 😐

از کجا میدونی بنظر من خودش تلاش کرد برہ کرہ جنوبی کرہ پارتی حالیش نی عین ایران باشہ فقط و فقط تحصیل ...

از کجا میدونی ؟‌

من بچه کف کره ام😂 

اين با پارتی بازی رفته