2777
2789
عنوان

موفق ترین زنان مشہور ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 72 پست
عزمزمه هدی نیکو در اون حد نیست.  بعدشم‌تو جهان دوم همه نمیشناسنش  بعدشم سایت واسه حل مشک ...

توھین نکردم بنظرم اون دنبال ارزوش رفت فقط ھمین بعدش من خودمم گفتم 

و این تاپیک مثلا قرار بو دجنبہ اموزشی داشتہ باشہ تا ما یاد بگیرم از این ادما ھالا فرق ھدی نیکو با بقیشون اینہ کہ اون ایندشو تو کرہ دید کرہ جای بدی نیست ھمہ دانشمند نمیشن کہ

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  
والا انگار خودشون چی ھستن میدونستم یہ سری احمق میان حسودی میکنن😅ھمین کہ اینا تونستن برن و ما اینجای ...

وای خیلی انسان بی ادبی هستین ب همه گفتین احمق ؟؟؟ 

متاسفم براتون 

شما اخلاق و نحوه حرف زدنت‌رو درست اول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوینده شبکه خبر هستن ایشون  به نظرم چون شاد بودن رو یاد گرفته موفقه😍

این خیلی باحاله دوسش دارم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
حس پوچی کردم☹به فنارفتم بااین تاپیکت

من خودمم احساس پوچی میکنم😐

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  

هر کسی نظری داره خیلی چیزا هست که میتونه نشونه موفقیت باشه مثل موفقیت های علمی ،ورزشی و .... 

به نظر منم الان یکی از کار هایی که خانوما باید انجام بدن کار علمی که خیلی اهمیت داره چون ظرفیت خانومای کشورمون خیلی بالاست 

علاوه بر اون من این دو نفر خانوم شهیده رو به خاطر شجاعتشون خیلی تحسین میکنم به نظرم زن باید دانا و شجاع و قوی باشه 

خیلی ناز و خوش اندامه....مدل و بازیگر بودن تو کره چیز‌کمی نیست!....مثل خودشون ظریف‌ جذاب پوستش😍

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
توھین نکردم بنظرم اون دنبال ارزوش رفت فقط ھمین بعدش من خودمم گفتم  و این تاپیک مثلا قرار بو دج ...

عزیزم هر چی بیشتر صحبت میکنی اطلاعات نداشته ات رو بیشتر نشون میدی 

همه میدونن با پارتی رفته.....

اینکه ما دوس داریم با تلاش خودمون ب جایی برسیم ربطی ب احمق بودن نداره:)))))

اشتباه یقه ی اون بنده ی خدارو گرفتید این خانوم فقط یه مجری البته از نوع موفق تو امریکاس چه ربطی به و ...

الان تاپیک چہ ربطی بہ جامعہ داشت؟دربارہ زنای موفق بود کہ ایرانین

الان تاپیک چہ ربطی بہ جامعہ داشت؟دربارہ زنای موفق بود کہ ایرانین

اره متوجهم منم به اون کاربر همینو گفتم 

قفل کنید بهتره 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است
وااا بره خودش بفروشه تا کسی باشه این هست معنی پیشرفت!!!

والا اون اصن حرفای شما و من براش مہم نی الان تو کرہ خوشہ چند تا عکس رو میگید خود فروختگی این اگہ ایران بود با ھمین رفتار و حرفاشون فراریش میدادن خوبہ کہ اینجا نی اینجا ھمہ بقیہ رو بد و خودشونو خوب میدونن