2777
2789
عنوان

واقعا خیلی مسخرس

145 بازدید | 16 پست

یکی بگه پسر میخوام ادمو میخورن ک ن دختر خوبه همه میریزن دختر خوبه تو بی فرهنگی اینا

ولی بچشون ک پسر میشه میگن ذوق دارم بچم پسره پسردارم اصلا تلکلیف هیچ کس روشن نیس😏😏😏😏

تیکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هرکس بچشو دوست داره!

هر آدمی یه جنسیتی رو بیشتر علاقه داره ولی دلیل نمیشه که اگر بچه یه چیز دیگه شد دوسش نداشته باشن

به شخصه دوست دارم این بچمم دختر باشه،ولی پسر هم شد الحمدلله

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

یه گارد مسخره ای راجع به پسر دارن کلا

کافیه یکی بگه پسر باردارم ناراحتم همه میگن اخییی اشکالی نداره انشالا بعدی دختر

ولی اگر برعکس باشه استارتر رو میخووورن که تولیاقت نداری تومادر نیستی خاک برسرت😐

دقیقا

موافقم👌🏻👌🏻

هر کی ممکنه پسر یا دختر بیشتر دوس داشته باشه

بهشون توجه نکن عزیزدلم🙏❤️😘

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
خب هرکس بچشو دوست داره! منتهی هرکس یه جنسیتی رو بیشتر علاقه داره ولی دلیل نمیشه که اگر بچه به چیز د ...

👌🏻👌🏻😘😍

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
حتما توام دختر میخوای ولی پسردار بشی ذوق میکنی مث بقیه

نه من گیر کردم بین اونا خودمم نمیدونم چی میخوام 

خانواده شوهرم دختر میخوان خانواده خودم پسر میخوان اگ بچم پسر شد کلی حرف از خانواده شوهرم باید بشنوم 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
حتما توام دختر میخوای ولی پسردار بشی ذوق میکنی مث بقیه

من همیشه دوس داشتم دختر دار بشم ولی از وقتی فهمیدم بچم پسره براش دوق کردم الانم که دوسالشه عشق وجون ونفس منه

توفع داری چون پسره دوسش نداشته باشیم؟😐

منم هنوز  درک نکردم که مثلا برای عمه و خاله و دایی و... بچه چه فرقی میکنه بچه چی باشه🤔🤔

حالا پدر و مادر بچه بگی یه چیزی

خب یا دختر دوس دارن یا پسر یا فرقی براشون نداره

اما بقیه چرا اینقدر درگیرن و حرص میخورن

خدایا شکرت🙏

غلط کردن نعمت خدا هرچی باشه باید شکر کرد چیزی گفتن محکم وایسا

بخدا خودم هر چی باشه عاشقشم اخه ب سختی باردار شدم با دارو و اینا

کاش میشد بری ی شهر دور ک کسی نشناستت

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن