2777
2789

کل روز داره دردودل میکنه از اینکه ۲۰ سال پیش خواهر شوهرش فلان کارو کرده 

کل روز داره دردودل میکنه بخدا دیونه شدم بخدا منم مشکل دارم 

مثلا مامانبزرگم یچی میگه مامانم از خودش دفاع نمیکنه ولی همش میگه کاش فلان گفته بودم 

دلم میخاد چند روز برم جایی که کسی انقدر دردول نکنه

من نمیگم دردودل نکنه ولی در این حد بخدا روانی شدم مثلا درس دارم دارم میخونم میاد دردول

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی طفلی براش نی نی سایت راه بنداز بیاد اینجا بگه

😭داره اتفاقا 

ببین من ۳ سال پیش افسردگی شدید داشتم وقتی رفتم پیش تراپیست گف چون مادرت بهت دردول میکنه اینجوری شدی مامانم ی مدت مراعات کرد حالا دوباره شروع کرده

نمیتونی شرایطش را درک کنی سرو کله زدن با قوم ناجور شوهر و مادرت هم بنده خدا چیزی نمیگه دلش پره بعد خودشا اینجور خالی میکنه وقتی ازدواج کردی اینقد دلت تنگ میشه براش ک دوس داری برگردی ب همین روزا قدر مادرتا بدون عزیزم 

میشه 
😭داره اتفاقا  ببین من ۳ سال پیش افسردگی شدید داشتم وقتی رفتم پیش تراپیست گف چون مادرت بهت درد ...

وا خو رسما مریضت کرده راهش اینه با عمت رو بروش کنی بگو یه حرفایی تو دلشه میخواد بهت بگه یه دعوا کنن خودشو خالی کنه 

دوست و رفیق ندارن مامان؟همسایه خواهر کسی،معلومه تنهان،شما هم حق داری خب خسته بشی

داره ها ولی خب جز من به کسی نمیگه 

حتی نینی سایت هم داره ولی تو سایت حرفی نمیزنه