2777
2789
عنوان

⭐💪لاغری هدفمند💪⭐

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1318 پست
باشه گلم ، اشکالی نداره ،انشالله این روزا رو هم با سلامتی و دل خوش بگذرونی 🌹اما اگه فرصت کردی حتما ...

ممنون عزیز دلم انشاءالله لطف داری بهم 🌹🌹🌹

حتما سعی میکنم زود به زود بیام گلم 

قربونت عزیز دلم منم شمارو دوست دارم مرسی از دعای خوبت 

انشاءالله توهم به آرزوهای خوبت برسی🌹🙏😇☺😚

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای سرفه ت گلم نصف قاشق نشاسته توی کمی آب سرد حل کن بعد کمی آب گرم بریز توش و یک قاشق چایخوری هم عس ...

فدات عزیزم اللن درست میکنم نمیدونم چرا اینجور شدم از الان باز شردع شد دارم خفه میشم  از نفس تنگی  اسپری میزنم 

خدایا شکرت
چون تازه داری کالری شماری میکنی ممکنه از دستت در بره ، به نظرم شما اول صبح با توجه به برنامه غذایی س ...

فدات عزیزم از فردا رعابت میکنم حتمن چند روز حالم خوب نبود دیشب سرفه امونم برید تا صبح بیدار بودم خدا کنه کروتا نگرفته باشم میترسم 

خدایا شکرت
فدات عزیزم اللن درست میکنم نمیدونم چرا اینجور شدم از الان باز شردع شد دارم خفه میشم  از نفس تنگ ...

انشالله که بهتر میشی🌹

منم بعضی وقتا اگه ترش کنم به اصطلاح ، سرفه م میگیره ، برا من به خاطر همون اسید معده م که میاد توی مری سرفه میکنم ، شاید برای شما هم اینطور باشه.

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

فدات عزیزم از فردا رعابت میکنم حتمن چند روز حالم خوب نبود دیشب سرفه امونم برید تا صبح بیدار بودم خدا ...

انشالله که نگرفته باشی ، اگرم کرونا باشه که انشالله به سلامتی دوره شو پشت سر بذاری🌹🌹🌹 . این روزا اینقدر کرونا زیاد شده که هر اتفاقی برامون میفته فکر میکنیم کروناست . 

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

با عرض سلام  صبح همگی خواهرای گلم بخیر  الان رفتم رو ترازو گفتم بیام اعلام وزن کنم  ...

سلام عزیز دلم 🌹تبریک میگم خیلی عالی 💪👏👏👏👏🥳

خیلی کاهشت خوبه بوده عزیزم 

کاهش قبلیت بعد ازحدود دوهفته بود و شروع رژیمت هم بود که آب بدن خیلی کم میشه و کاهش بیشتره 

الان کاهشت برای هفته ی سوم عالیه 

هفته های بعد اگر خیلی موفق عمل کنی این کاهش هارو بازم میبینی و هر موقع احساس کردی کاهش هات کم تر شده میتونی هر هفته روزی ۱۵ دقیقه به ورزش هوازیت اضافه کنی 

مثلا هفته ی قبل نیم ساعت انجام میدادی هفته ی بعد ۴۵ دقیقه انجام بده حتما موفق میشی 

اینم بدون که در آینده کاهشت هات کم میشه اما قابل قبوله و یکم سخت تر میشه اما چون کاهش داشتی با وزنت کالری هات هم میاد پایین 

مثلا کالری تثبیت وزن ۷۶ برای شما ۱۷۵۰ هست 

اما کالری تثبیت وزن ۷۰ با قد ۱۶۰ میشه ۱۶۸۰ 

یعنی توی این وزن برای کاهش بیشترت باید حدود ۱۰۰ کالری از کالری های روزانه ی هفته قبلت کم کنی 

اگر بالاترین کالری هفته ی قبلت ۱۲۰۰ بوده 

این هفته بالاترین کالریت ۱۱۰۰ میشه 

متوجه شدی عزیزم؟

اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم 😊🌹

زهرا خانم گل  با اینکه این هفته ۱/۵ کیلو کم کردم  به نظرتون با همین روال پیش برم یا کالر ...

برات توضیح دادم عزیز دلم 🌹

۱۰۰ کالری از کالری های روزانه ی هفته ی قبلت کمتر کن کالری هاتو 

کاهش این هفته ات هم خیلی خوب بود 👏💪

برای اینکه بعد از اینم کاهشت به همین خوبی باشه 

اون چیزایی که برات توضیح دادم و با دقت بخون 😊

سلام عزیزم ، روزت بخیر🌹 آره گلم ، از این به بعد دیگه یکم کاهش وزنت کند میشه ، میدونی ، فکر میکنم چ ...

دقیقا همینطوره 

اما کاهش دوستمون خوبه فعلا 💪

ما هم باید تلاش کنیم تا کالری خوبی داشته باشیم 💪

منم با اینکه تمام روز فعال بودم و مشغول  امروز فست گرفتم 

امیدوارم منم کاهشم خوب باشه 😊

سلام به دوستان گلم، روزتون بخیر 💐 امروزم که روز وزن کشیه.... من طی هفته ی گذشته فقط و فقط نیم کیل ...

سلام عزیز دلم روزت بخیر 🌹

خیلی هم خوبه  تبریک میگم 🤩🥳

شما که میدونی کاهش به مرور کم میشه اما از قبل خیییلی بهتر شده و بازم بهتر میشه 

این هفته هم تصمیم داری بترکونی پس شک نکن به هدفت میرسی💪

انشاءالله عزیزم 

حتما میتونیم 😍🤩💪

سلام گلم ممنونم  چیکار کنم به نظرتون  به همین روال پیش برم یا منم مثل شما این هفته برنج ...

توقعت بالا نباشه عزیزم هفته ی قبل هم حدود  ۱.۵ تا ۲ کیلو کاهش داشتی عزیزم 

کاهش بالاترت هفته ی اول یا همون چند روز اول بود اونم آب بدنت بوده و شوکی که یکدفعه ای برای شروع رژیم داشتی از این به بعد بین ۱ تا ۲ کیلو هفته ای کاهش داری 😊

نگران نباش همینم خیلی عالیه بیشتر از این به بدنت آسیب میرسه 

سلام عزیز دلم 🌹تبریک میگم خیلی عالی 💪👏👏👏👏🥳 خیلی کاهشت خوبه بوده عزیزم  کاهش قبلیت بعد ...

سلام 

مرسی گلم 

لطف دارید 

چشم ۱۰۰ کم میکنم 

تصمیم هم دارم این هفته برنج و نون رو حذف کنم خوبه گلم

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

سلام  مرسی گلم  لطف دارید  چشم ۱۰۰ کم میکنم  تصمیم هم دارم این هفته برنج و ن ...

ولی بخدا برای ورزش بیشتر از ۴۰ دیقه دیگه وقتشو ندارم نمیتونم اصلا 

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160