2777
2789
عنوان

⭐💪لاغری هدفمند💪⭐

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1318 پست
با عرض سلام  صبح همگی خواهرای گلم بخیر  الان رفتم رو ترازو گفتم بیام اعلام وزن کنم  ...

زهرا خانم گل 

با اینکه این هفته ۱/۵ کیلو کم کردم 

به نظرتون با همین روال پیش برم یا کالری هامو کم کنم ؟؟؟

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

با عرض سلام  صبح همگی خواهرای گلم بخیر  الان رفتم رو ترازو گفتم بیام اعلام وزن کنم  ...

سلام عزیزم ، روزت بخیر🌹

آره گلم ، از این به بعد دیگه یکم کاهش وزنت کند میشه ، میدونی ، فکر میکنم چون من و شما تا حالا چندین رژیم ناموفق داشتیم بدنمون سریع متوجه تغییرات میشه و میخواد مقاومت کنه . اما نگران نباش ، ما با پشتکارمون مقاومتشو میشکنیم😉😉😉

با توکل بر خدا🌹🌹🌹

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به دوستان گلم، روزتون بخیر 💐

امروزم که روز وزن کشیه....

من طی هفته ی گذشته فقط و فقط نیم کیلو کاهش داشته م.

🤕😢☹️وزن امروزم ۷۷

انشالله با تغییر برنامه م این هفته کاهش بیشتری داشته باشم.😉😁

ما میتوانیم😁💪💪💪

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

سلام عزیزم ، روزت بخیر🌹 آره گلم ، از این به بعد دیگه یکم کاهش وزنت کند میشه ، میدونی ، فکر میکنم چ ...

سلام گلم ممنونم 

چیکار کنم به نظرتون 

به همین روال پیش برم یا منم مثل شما این هفته برنج و نون نخورم و کالری هامو کمتر کنم ؟ 

نمیدونم چیکار کنم ؟ 

توقعم از ۱/۵ بیشتر بود😢

سلام گلم ممنونم  چیکار کنم به نظرتون  به همین روال پیش برم یا منم مثل شما این هفته برنج ...

فکر کنم کلا اگه بتونیم کربوهیدرات و محدود کنیم خیلی عالیه و بجاش پروتئین مصرف کنیم ، اما به نظرم شما فعلا کالریتو کم نکن ، همینطوری با همین کالریها پیش برو فقط اگه میتونی پروتئین بیشتر و کربوهیدرات کمتر مصرف کن گلم. بازم زهراجان بهتر میتونه راهنماییت کنه گلم.

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

اره منم نظرم همینه میخوام این هفته کالری هام بیشتر از ۱۰۰۰ نشه نون و برنج هم نخورم .

این هفته کاهش خوبی میخوام داشته باشم.

ببینیم این هفته چجوری پیش میره 

خدا کمکمون کنه انشاءالله 

سلام به همگی خواهران گلم شبتون بخیر باشه🌹

گزارش امشب من که رو ۹۰۰ تا کالری بسته بودم😊

🍃صبحونه :

۱ عدد تخم مرغ آب پز = ۷۷ کالری.

🍃نهار :

۲ ملاقه عدسی کم چرب = ۴۰۵ کالری.

🍃شام :

۲ ملاقه عدسی کم چرب = ۴۰۵ کالری.

🌷🌷مجموع کالری من : ۸۸۸ کالری 😍🥰💪

🍀ناشتا یه لیوان آب ولرم با یه قاشق آبلیمو هم خوردم .

🍀در طول روز ۸ لیوان آب هم خوردم .

🍀نیم ساعت پیاده روی هم کردم.

با آرزوی موفقیت همگی🙏❤

سلام بچه ها من تا ظهر ۹۰۰ کالری خوردم  شامو یادم رفت اخه روز اولمه ولی قند و شیرینی و بقیه چیزا حذف کردم و امروز نخوردم دیشب تا الان افتادم رو سرفه شدید نمیدونم چرا اصلا نخوابیدم صبح هم ۲۰ دقیقه پیاده روی داشتم

خدایا شکرت

سلام به دوستان گلم، شبتون ستاره بارون✨✨✨

صبحانه یک عدد خرما +یک لیوان شیر +یک قاشق چایخوری عسل 

میان وعده یک عدد سیب 

ناهار ۱/۵کفگیر ماکارونی +یک قطعه ته دیگ😋

میان وعده دمنوش با یک تکه نبات حدود ۲۵گرم 

شام ۳ملاقه سوپ جو 

میان وعده یک عدد نارنگی 

مجموع کالری دریافتی امروزم ۸۷۰

ورزش امروزم ۴۰دقیقه دوچرخه

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

سلام بچه ها من تا ظهر ۹۰۰ کالری خوردم  شامو یادم رفت اخه روز اولمه ولی قند و شیرینی و بقیه چیزا ...

برای سرفه ت گلم نصف قاشق نشاسته توی کمی آب سرد حل کن بعد کمی آب گرم بریز توش و یک قاشق چایخوری هم عسل بریز توش و بخور ، خیلی خوبه انشالله که سرفه ت بند میاد.

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

برنامه کالری شمار  نصب کردم ولی کالری غذاهارو از کجا باید متوجه بشم

شما هر مقدار از هرچیزی که میخوری توی برنامه وارد کن ، مقدار کالری مصرفیتو نشون میده ، حالا خودت با توجه به برنامه ی غذایی روزانه ت برنامه ریزی کن که از مقدار مجازت فراتر مصرف نکنی .

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

سلام بچه ها من تا ظهر ۹۰۰ کالری خوردم  شامو یادم رفت اخه روز اولمه ولی قند و شیرینی و بقیه چیزا ...

چون تازه داری کالری شماری میکنی ممکنه از دستت در بره ، به نظرم شما اول صبح با توجه به برنامه غذایی سفره ت برنامه ریزی کن و توی مانکن ثبت کن و سعی کن طبق همون برنامه پیش بری و مقداری رو که کم و زیاد یا جایگزین کردی رو هم در طول روز توی مانکن تغییر بده .

ببخشید استارتر عزیزم که به جای شما جواب دوستمون رو دادم ، آخه گفتم شاید شما سرت شلوغ باشه و نتونی امشب سر بزنی به سایت 🙏🌹

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱