2777
2789
عنوان

⭐💪لاغری هدفمند💪⭐

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1318 پست
سعیمو میکنم اگه نتونستم نمیگیرم  واقعا خیلی استرس و دغدغه دارم  انشاءالله که انرژیم باقی ...

😊تنها خدا کافیست گلم🤍من خیییلی به این جمله اعتقاد دارم🤍🌹همیشه دعاگوت هستم گلم🌹🌹🌹🤍

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

سلام به دوستان گلم، شبتون خوش😊🌼🌼🌼 

صبحانه یک لیوان شیر +یک قاشق چایخوری عسل +۲عدد خرما+دو کف نان +یک قوطی کبریت پنیر +۲عدد گردو 

میان وعده چای با دو حبه قند 

ناهار یک سیخ کباب کوبیده + فکر کنم ۵کف نان سنگک🙈+یک عدد خیارشور کوچک +یک لیوان دوغ 

میان وعده دو عدد نارنگی +چای با دو حبه قند 

شام نا ۴کف+نصف قوطی کبریت پنیر +۲عدد گردو 

مجموع کالری دریافتی امروزم حدود ۱۲۰۰بود فکر کنم ، آخه از صبح ثبت نکردم ، الان که زدم مانکن همینا یادم میاد .

در کل این هفته احساس ضعف داشتم و البته مکمل هامو هم کلا خیییلی وقته که یادم رفته بخورم شاید یه ماهی یا ۲۰روزی بشه که نخورده بودم 😁

این هفته اصلا احساس نکردم که وزنم کم شده باشه ، حالا فردا ببینم چه کردم🤕

برای هفته ی پیش رو انشالله تصمیم دارم رژیم سخت (زیر ۱۰۰۰)بگیرم ، صبحانه نون نخورم و برای شام هم نون و برنج نخورم و البته ریزه خواری هم نداشته باشم انشالله😁

طی این هفته ای که گذشت چون خیلی ضعف میکردم کمی ریزه خواری کردم ، مثلا برای بچه ها خوراکی که میآوردم ، خودم هم در حد ۴یا ۵دونه کشمش یا نخود میخوردم یا مثلا ۳،۴تا دونه پفیلا .انشالله تمام سعیمو میکنم که این هفته دیگه اینجوری نباشه🤧

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😊تنها خدا کافیست گلم🤍من خیییلی به این جمله اعتقاد دارم🤍🌹همیشه دعاگوت هستم گلم🌹🌹🌹🤍

منم همه ی توکلم به خداست و معجزه هاشو توی زندگیم زیاد دیدم 🙏

قربونت عزیز دل ممنونم 🌹🌹😚

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
سلام به دوستان گلم، شبتون خوش😊🌼🌼🌼  صبحانه یک لیوان شیر +یک قاشق چایخوری عسل +۲عدد خرما+دو ...

یسلام عزیزم شبت بخیر 🌹

نوش جان  عیبی نداره ی روز هم ی کوچولو استراحت بوده اگه یادت نمیاد 

حتما مکمل هاتو بخور ضعیف نشی 

نگران نباش انشاءالله که کاهش داشتی  

و میدونم که اراده ات فوق العاده قویه و حتما میتونی با این روند پیش بری و موفق میشی 💪💪💪

من خودم فقط با ریزه خواری چاق میشم وگرنه غذا کم میخورم

اونم میخوام این هفته کنترل کنم  

سلام دوستای گل و نازنینم و مانکن های آینده 😍😇

سعی میکنم هر روز بیام سر بزنم به تاپیک و از پیشرفتتون و اراده اتون خوشحال بشم و انرژی بگیرم 🤩

اما اگر ی موقع دیر شد یا خیلی نتونستم بیام دو سه هفته به شدت مشغولم و دارم خرید جهیزیه و عروسیمو انجام میدم 🤤 به شدت خسته میشم و بی انرژی

عذر منو ببخشید اگر نشد زود به زود بیام 😔

اما لطفا کنار هم باشید و انگیزه و ارادتونو تقویت کنید و پایبند به تاپیک باشید 💪💪💪💪🌹🌹🌹