2777
2789
عنوان

⭐💪لاغری هدفمند💪⭐

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1318 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز در هفته فسته  روزای یکشنبه و چهارشنبه  یعنی فقط ۵۰۰ کالری مصرف میکنی  بقیه ی ...

اوکی پس دو روز۵۰۰کالری.فقط متوجه نمیشم یعنی چی ۶۰۰تا ۱۲۰0؟یعنی یه روز۶۰۰یه روز۱۲۰۰منظورته؟

خدایاشکرت❤️🙏
@ایستمیرم   @delshekastetabinahai    

جانم

يِــــه چــــزايـ تــــو دِلـــــمه كه نـــيــــاز بـــــه مـــــعجـــــزه دارهـ💔تا بـي نـــــهايــــت يـــه چــــيــزا رو يـــادم نِــــميــــره يـــــه سِــــري افــــراد هـَم اَصـــــــلــا نِمــــي بَـــخشــــم🖤 تنــــهــا اُمـــــيــدم به اونـــه كـــه هيـــــچ حسابي رو بي حساب نميزاره💚ازش ميخام هوامو داشته باشه فقط همينو بس💚
اوکی پس دو روز۵۰۰کالری.فقط متوجه نمیشم یعنی چی ۶۰۰تا ۱۲۰0؟یعنی یه روز۶۰۰یه روز۱۲۰۰منظورته؟

یعنی مثلا 

شنبه ۹۰۰ کتلری 

یکشنبه ۵۰۰ کالری 

دوشنبه ۱۰۰۰ کالری 

سه شنبه ۸۰۰ کالری 

چهارشنبه ۵۰۰ کالری 

پنج شنبه ۱۲۰۰ کالری 

جمعه ۱۱۰۰ کالری 

کالری هاتو میتونی متغیر ببندی از ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ تا مجازی  غیر از روزای فست که ۵۰۰ کالریه

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
فدات عزیزم  من امروز کلی درس رو سرم اوار بود واکسنم زدم وقت نکردم بیام

عیبی نداره گلم امروز رژیم نمیگرفتی ضعیف نشی  مایعات زیاد بخور حتما

گزارش امروز من  ناهار و شام برنج و قورمه کم خوردم  میان وعده ی سیب قرمز  جمعا ۱۰۰۰ ...

منم صبح سه کف دست نون سنگک با پنیر یه قوطی کبریت 

میان وعده گردو 

ناهار میگو با دو کف دست نون لواش 

میان وعده انار 

شام دو تا سمبوسه

خوردم ولی بازم سعی کردم زیادی نشه ایشالا از فردا مطمئن شروع میکنم الانم یه مقدار تب دارم

آب سیب برای تب خوبه 

قرص استامینوفن هم بخور حتما صبح سرحال باشی

دوز اول زدی یا دوم