رفتیم تولد مادر شوهرم جشن آنچنانی هم نبود خودمون یه کیک خریدیم یدفعه دیدم شوهرم یه گردنبند از تو جیبش دراورد داد ب مادرش شده بود 35 ملیون منم هاج و واج موندم گفتم چرا ب من نگفته بودی ن اینکه بگم نخر فقط نمیدونم چرا ب من نگفت حالا امروز اومد عین همونو برای من خربد منم گفتم من حسودیم نکردم فقط خاستم بدونم چرا بهم نگفتی حس میکنم شوهرم ناراحت شد چجوری از دلش دربیارم
. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یادش میره.انگار انقد نازشو کشیدی دیگه یادت رفته یه جاهایی حق با شماست و یه جاهایی هم نیاز به منت کشی ...
اره همیشه کوتاه میام چون یکم مغرورم دلم نمیخاد غرورم بشکنه و طولانی شدن یک بحث باعث پیش اومدن یسری حرفا میشه
. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
در اصل کار خودش خوب نبود اگر بری طرفش و نازش بکشی انگار شما کار اشتباه کردی، حرفا عادی بزن و بش بگو دست درد نکنه چ جالب من و مادرت با هم ست شدیم یکم لوس بازی
بگو من بیشتر از مادرت سوپرایز شدم، لامصب لااقل قبلش به من میگفتی که اونجا شوکه نشم ،و بقیه فکر نکنند حسودی کردم یا ناراحت شدم که برای مادرت کادو خریدی و...
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️