2777
2789
عنوان

همسایه بد🤦‍♀️

1607 بازدید | 20 پست

ما ویلایی هستیم اصلا فکر نکنین ویلایی خیلی راحته و ازار همسایه رو نمیبینین و نمیشنوین

بزارین از اذیت هاشون بگم

دیشب یهو ساعت چهار مردای خونشون یهو بلند بلند شروع کردن اواز خوندن

واقعا نرماله؟اونم اون وقت شب یهویی

جوری صدا بلند بود که بیدار شدیم

مادرم از عصبانیت بیست تا مشت کوبید به دیوار تا از رو رفتن خفه شدن ایشالله خفه هم بمونن

روزی ده بار وسایل جابه جا میکنن

ادم نرمال روزی ده بار مبل جابه جا میکنه؟

هفته ای چهار پنج بار مهمون دعوت میکنن اونم شلووووووووغ

مثلا سرمو از پنجره میبرم بیرون یه هوایی به کلم بخوره

میبینم بیست تا مرد تو کوچه همه هم هیز

چهل تا هم بچه😑خداشاهده دروغ نمیگم

شما میدونین که ده تا بچه هم تو کوچه باشن چقدر سروصدا زیاده حالا تصور کنید خیلی بیشتر باشه و صبح تا شب هم بیرون

تو پارکنگ ما گربه نگه میداریم گربه های حمایتی و نیازمند یه پنجره داره پارکینگ که توری زدم

بچه ها کلشونو فشار میدن از توری گربه هارو میترسونن و ازار میدن

تربیت نشدن که مخلوق خدارو نباید ترسوند و سرو نباید کرد تو پنجره ی خونه مردم شاید ما مو بازیم

چون از فاصله اصلا معلوم نی فقط کلتو بچسبونی داخل معلوم میشه توری هم دلیل داره زدیم چون هوای پارگینگ عوض میشه و تابستون واقعا گرم میشد و سخت بود وگرنه شیشه مات میزدیم ولی نمیشد دیگه

میگی هم بهشون اصلا و ابدا براشون مهم نی

والا فکر نکنم اپارتمان انقدر دردسرش بیشتر باشه

خدا لعنت که همسایه ی مردم ازار رو...

تازه اینا مستجرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من واست بگم ک ماهم ی همسایه داریم هر روز دیوارهای تو خونه رو خراب میکنه و از نو میسازه، ی خونه فسقلی رو کرده ۱۰تا واحد اندازه قوطی کبریت و اجاره میده. اسایش مارو سلب کرده همیشه صدای بیل و کلنگ میاد از خونشون . جالب وضع مالیش هم اوکی نیازی ب این چیزا نداره، نمای کوچه رو خیلی زشت کرده با تغییراتی ک تو خونه اش داده

حالا من واست بگم ک ماهم ی همسایه داریم هر روز دیوارهای تو خونه رو خراب میکنه و از نو میسازه، ی خونه ...

والا کوچه ماهم خیلی قشنگهه

اما وقتی خلوت باشه

وگرنه چهل تا بچه و بیست تا مرد تو کوچه واقعا زشت میکنه بیرونو

خدا بهتون صبر بده گلم😢

صداى زناشوييشون خيلى واضح و بلند ،مدام تو اتاق خواب منه  وقت و بى وقت  خدا لعنت كنه همچي ...

چقدر بی حیا خدا بهت صبر بده🙇‍♀️

تازه قبل این مستجر هم یه زن و شوهری بودن

مرده معتاد زنه معتاد

موتور میومد میدیدم زنه خیلی راحت موادو ازش گرفت و رفت تو خونه

زنه دزد هم بود طلای یکی از همسایه هامو دزدید هر چی همسایه بده من جذب میکنم😑

این تاپیک برا قبله چیشد یهو دوباره رفته تو بروزا من که میخوام تاپیک حذف شه نه بیشتر دیده شه😂😂😂

عزیزم فردا بذارش تو حذف تاپیک اینجوری نمیپاکن

درمورد همسایه ام خدا صبر بده مام ی بدترازاونو داشتیم ک مدام داشت پشت بوم میشست🙄😑الحمدااله رفت ازاینجا☺🤗

دیگه کنکوری نیستم  
زنگ بزنید به صاحبخونه دیگه قرارداد باهاشون تمدید نکنه

اخه گلم قبلی هم همینطور بد و مزاحم بودن

زنه معتاد مرده معتاد

این جدیداهم همینطور بدن

دیگه واقعا خسته شدیم انقدر به صاحب خونه گفتیم😑