2777
2789
عنوان

وسواس به مرد متاهل

280 بازدید | 19 پست

من خانمی ۲۷ ساله هستم از اواسط ۲۵ سالگی به یه مرد ۲۰ سال بزرگتر وسواس پیدا کردم و همش بهش فکر میکنم شب تا صبح به خودکشی و خودزنی هم کشید. اکثر وقتا افکارم اینجورین که برم بکشمش و حتی یک بار به دنبال این بودم که دنبالش کنم ببینم خونش کجاست...

من خیلی دختر کمبود محبتی هستم و از هیچ کس تو عمرم محبتی ندیدم این آقا به خاطر اینکه کارم خوب بود بهم محبت میکرد خیلی مهربونه متاهل هم هست با بچه. بهترین آدمی هست که تابحال دیدم. رابطه ام رو از پارسال باهاش قطع کردم چون به شدت وسواس فکری میگرفتم به صداش به حرفاش  به همه چیز. رابطه عشقی و جنسی بینمون نبود. ولی من بهش جنسی هم فکر میکنم. 

همش به خودکشی فکر میکنم. من ظاهر خوبی دارم اندام خوبی دارم و حتی تحصیل کرده و شاغلم و خواستگار و پیشنهاد زیاد دارم. ولی اصلا نمیتونم عادی فکر کنم. الان دو ماه دیگه باید برای کاری اجباری برم محل کارش چون قبلا اونجا کار میکردم و میبنیمش ولی مطمینم تا روزها گریه میکنم و خودزنی میکنم. دکتر روانشناس هم رفتم ولی خوب نشدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یکی دیگه بری تو رابطه اونو بیخیال میشی

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

میتونی خودتو بکشی 

یا پیش روانپزشک برو دارو مصرف کن اوکی بشی

پیشنهاد خاصی کسی نمیتونه اینجا بهت بده 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)