2777
2789
عنوان

بیحسی یا بیهوشی

150 بازدید | 22 پست

واسه سزارین نمیدونم کدومو انتخاب کنم اضطرابم زیاده فک میکنم نتونم جو اتاق عملو تحمل کنم از طرف دیگه میگن بعد بهوش اومدن درد خیلی زیادی داری ولی بیحسی درد نداری

کمر دردم به اندازه کافی دارم توبارداری میترسم با بیحسی بدتر شه

شماها تجربتونو بگین لطفا

مطمینی انتخاب با خودته؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولی بی هوشی اینم انشاالله بی هوشی.. اولا  از امپولش که میگن فلزی و بزرگه میترسم.. بعدم اینکه دیسک دارم و تزریقی که قراره کنار نخاع انجام بشه منو میترسونه.. اصلا هیچی نبینم و نشنوم راحتترم.. 

من اولی بی هوشی اینم انشاالله بی هوشی.. اولا  از امپولش که میگن فلزی و بزرگه میترسم.. بعدم اینک ...

منم ترسم همینه همینجوریشم کلی اضطراب دارم دارو استفاده میکنم... بعد بهوش اومدن دردش خیلی زیاده؟ 

منم بیهوشی انتخاب کردم لحطه اخری اتاق عمل استوس گرفتم گفتم بیهوشم کنین ..بعد بهوش اومدن اره درد داشتم تجربه بی حسی ندارم نمیدونم

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏

قطعا بی حسی

هم درد بعد از سزارین

هم خطر کرونا

تو شرایط کرونا دلم نمیخواد نفسم گرفته بشه و به دستگاه وصل بشم

برای سزارین بی حسی بهترین روشه

سوزنش هم از موی سر نازکتره

و کمردرد ربطی به بی حسی نداره اون بخاطر بارداریه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم