واسه سزارین نمیدونم کدومو انتخاب کنم اضطرابم زیاده فک میکنم نتونم جو اتاق عملو تحمل کنم از طرف دیگه میگن بعد بهوش اومدن درد خیلی زیادی داری ولی بیحسی درد نداری
کمر دردم به اندازه کافی دارم توبارداری میترسم با بیحسی بدتر شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد بهوش اومدن خیلی درد داشتین؟ من میخام پمپ درد بزارم ولی میترسم بازم بعد بهوش اومدن اذیت شم
ن بابا نه اینکه درد نداشته باشم داشتم چون به هرحال هفت لایه شکم پاره میشه بخیه میخوره قابل تحمله یکم موقعی ک بار اول از تخت میایی پایین سخته به بعدش خوب میشه شیاف دیکلوفناک حتما داشته باش
این بیمارستان ک میخوام برم میگن قبلش میپرسن ازمون نمیدونم حالا اونجا چه اتفاقی, بیوفته
اهان من تجربشو ندارم ولی به نظرم برا ما استرسی ها بیهوشی بهتره چون چیزی نمیفهمیم😀
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم ترسم همینه همینجوریشم کلی اضطراب دارم دارو استفاده میکنم... بعد بهوش اومدن دردش خیلی زیاده؟ ...
راستش چیزی که من از اولین سز دارم با درد فشار دادن شکمم توسط پرستار به هوش اومدم.. این فشار دادن شکم لازم برامون و اگه بتونی دردشو تحمل کنی خوبه اما بعد از دوسه بار دیگه نتونستم و نزلشتم فشار بدن.. بخیامم خدارو شکر پرسی بود.. اذیت نکرد.. سونم واسم وصل نکرد..