2777
2789
عنوان

راننده تاکسی به خاطر پول بهم گفت بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 87 پست
این ادما هیچ اهمیتی برای اختیارات انسان مخصوصا زن قائل نیستن  تو میگی قبل تر پیاده میشم بابا ا ...

اره هرچی میگفتم کار دارم میخوام قبل تر پیاده بشم اصلا انگار نمیشنید پول مسافره رو گرفته بود محل منم نمیزاشت

این کاربری دست دو نفر هست
فک کن در طول روز پنجاه درصد مسافرا پول تو کارت شون باشه.عایا برا راننده تاکسی نون میشه؟ کارت بسیار ...

شما چرا انقد زود قضاوت می‌کنی و نسخه میپیچی؟ امیدوارم یه روز همچین شرایطی برات پیش بیاد تا درک کنی‌. من خودم کلی پول تو کارتم هست همیشه هم پول نقد تو کیفم بود اونم خیلی زیاد، ولی یه بار شوهرم نقدا رو برداشته بود داده بود کارگر ساختمونمون برا تسویه، من سوار تاکسی شدم هزارتومان از پولم یکم کهنه بود راننده قبول نکرد،گفتم بجاش هشتصد خورده هم دارم،یا کارت ب کارت میکنم پولتو، قبول نکرد، آخرش رفتم مغازه کارت کشیدم پول بهش دادم پونصد هم از من موند پیش راننده گفت ندارم باقیشو بدم! خب آیا این راننده بیشعور نیست؟

این خانوم هم نخواسته پول نده یا چیز دیگه، گفته یه ایستگاه جلوتر پیاده میشم که خب حق طبیعی هر آدمی هست مقصد رو خودش انتخاب کنه! اون راننده پول پرست و بیشعور بوده که فقط خواسته کرایه کامل رو از اون آقا بگیره و فکر جیب خودش بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن در طول روز پنجاه درصد مسافرا پول تو کارت شون باشه.عایا برا راننده تاکسی نون میشه؟ کارت بسیار ...

نه من چون همیشه با اسنپ میرفتم هزینه های تاکسی رو نمیدونستم پولی که همراهم بود برای هی کورس قبل تر از مقصد خودم بود که به راننده هم گفتم همون کورس قبلتره پیادم کنه اگر دنبال تاکسی مفتی بودم میگفتم مقصد خودم پیادم کنه بعدم میگفتم پول ندارم تو کارته

اره هرچی میگفتم کار دارم میخوام قبل تر پیاده بشم اصلا انگار نمیشنید پول مسافره رو گرفته بود محل منم ...

تو اعصاب خودتو خورد نکن دیگه نه قراره اون مرد رو ببینی نه اون راننده روپیش خودت هم وجدانت راحت باشه که کارت اشتباه نبوده و بیشعوری از راننده ست

ینی چی راننده اسنپ محترم تره؟ ینی مفتی سوار میکنن؟ اونم اگه میریخت ب کارتش اعتراض میکرد ینی؟

میگم من اصلا نخواستم مفتی سوار بشما چرا اینجوری میکنین اول حرفای منو دقیق بخونین

دارم میگم چون پول کافی همراهم نبود یه کورس پایینتر از مقصدم پیاده شدم پولشو هم دادم بعد راننده از مسافره کرایه منو گرفته بود میخواست ببرتم مقصدم هرچی هم میگفتم میخوام پایین تر پیاده بشم محلم نمیزاشت

تو  توهم خوب بود ایقرراصرار نکنی و پول  اون مدردو براش کارت ب کارت کنی

اخه مشکل اینجا بود قبول نمیکرد من ازش تشکرم کردم ولی میدونستم اگه بگیرم دیگه ازم قبول نمیکنه

میذاشتید روهم ۱۵مرده ۱۵هم خودت  نمیتونستی هم پولش پس بدی بعدا واسه سلامتی اقا بدهی ک بهش داشتی ...

اخه مشکل اینجا بود مرده میخواست کل 30 رو خودش بده دوست نداشتم اون حساب کنه

[QUOTE=211022321]اون اقا قبول نمیکرد دوست نداشتم اون حساب کنه بعد راننده هم راننده خط ویژه بود وقت ن ...

نه حالا این اشکال نداره چون خط ویژه بود ولی حداقل به حرف خودمم گوش نمیداد