2777
2789
عنوان

راننده تاکسی به خاطر پول بهم گفت بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 87 پست
اره من چون تازه وارد اجتماع شدم خیلی عصبی میشم نمیتونم این رفتارارو تحمل کنم اینم میشه عوارض خونه نش ...

موبایل بانک رو گوشیت نصب کن اینجوروقتا سریع با گوشیت به کارت طرف واریز کنی‌. ما هم دوساله پول نقد تو خونه نداریم همه کارامون با گوشی و کارت به کارته

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه تو چرا اینجور جواب میدی هی خوبه  جالبه😑😂

آدم ازش میترسه😐🔪

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
قبل این که سوار تاکسی میشین بایداول داخله کیفتون رونگاه کنیدببینیدبه اندازه پول همراهتون هست یانه در ...

من هزینه های تاکسی رو نمیدونستم وگرنه همراهم برمیداشتم

این کاربری دست دو نفر هست
امضاشم یه جوریه پروفشم نگم😑

آدم میترسه ازش😐🔪

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
اشکال نداشت حساب می‌کرد بحثم نمیکردی شماره کارت میگرفتی بعدا به حساب اون آقا پول میریختی. یا نه با آ ...

اون اقا قبول نمیکرد دوست نداشتم اون حساب کنه بعد راننده هم راننده خط ویژه بود وقت نداشت شماره مکارت بده یا صبر کنه من براش واریز کنم

پولی که من همراهم داشتم 15 بود پوای که اون مسافر میخواست بده 30 بود

میذاشتید روهم ۱۵مرده ۱۵هم خودت 

نمیتونستی هم پولش پس بدی بعدا واسه سلامتی اقا بدهی ک بهش داشتی بنداز صدقه

حسبی الله
اسنپ میگرفتی راننده هاش محترم ترن بخاطر امتیازشون... بعدم به کارت راننده میریختی 

چون راننده خط ویژه بود سوار شدم اون قسمت از شهرم خیلی شلوغه فقط توی خط ویزه یکم خلوت تره