2777
2789

سلام دوستان روزتون بخیر،اپلیکشن بلو بانک رو حتما دانلود کنیدافتتاح حساب بانکی بصورت مجازی و کاملا رایگان مطمئن و معتبر ،ک میتونید ۱۰نفر رو با کد معرفی دعوت کنید و ب ازای هر یک نفر ۳۰هزار ت دریافت کنید،کارت بعد از تمام مراحل ک ۷دقیقه فقط زمان میبره و ثبت ادرس رایگان تا دم منزل ارسال میشه،اصلاا کلاهبرداری نیست بزنید گوگل همه چی توضیح دادن...بجنبید ک تو گوگل هم گفتن قراره بعد چند مدت کد معرف برداشته بشه...فعلا فقط با کد معرف میشه وارد برنامه وافتتاح حساب بانکی کرد...الان کد رو میزارم ،لطفا هر کی تا اخر ثبت نام کرد و پیام جهت ارسال کارت براش ارسال شد خبرم کنه،ممنون

دوست گرامی،
روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلوبانک را نصب کنید.
کد «MKES6A» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید.
https://blubank.com/#footer

بلو؛ بانک، ولی دوست داشتنی

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتماد ندارم به این موردا☺️⁩

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
من اعتماد ندارم به این موردا☺️⁩

عزیزم این تازه یسال تو کشورمون داره اجرا میشه ک کرونا نبود بازم اجرا نمیکردن...تو کشورای خارجی از سال۲۰۱۷اجرا شده،

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
عزیزم این تازه یسال تو کشورمون داره اجرا میشه ک کرونا نبود بازم اجرا نمیکردن...تو کشورای خارجی از سا ...

آره ولی اونا قوانین سفت وسخت دارن...اینجا از وانتی کنار خیابونم نمیشه با کارتت یه کیلو میوه گرفت ..فردا میبینی اطلاعات کارت رو اسکن کردن وحسابت خالیه...چه برسه به افتتاح حساب مجازی...میدونم نیت شما خیره عزیزم🤗 من به اونایی که دستشون تو کاره بی اعتمادم

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
آره ولی اونا قوانین سفت وسخت دارن...اینجا از وانتی کنار خیابونم نمیشه با کارتت یه کیلو میوه گرفت ..ف ...

عزیزم وقتی معتبر باشه ترسی نداره،اگ‌ایطور خو ب هر بانکی نمیشه اعتماد کرد

آره ولی اونا قوانین سفت وسخت دارن...اینجا از وانتی کنار خیابونم نمیشه با کارتت یه کیلو میوه گرفت ..ف ...

سلام  شما حق دارید  اینقدر بی اعتماد باشید  منم مثل شما بی اعتماد  بودم  

این‌برنامه رمز‌دوم  نمیخواد  اصلا  رمز  دوم به کسی  نده 

اطلاعات  کارت  که الکی  نمیشه ورداشت این برنامه خوبیه   وقتی وارد بشی عضو جمع کنی ۳۰ هزار تومن  میده منم باور  نداشتم  خدا شاهده  ولی  دوستم  از کارت بلو بانکش  پول  برداشت کرد   عضو جمع کرد ۳۰۰  اومد  تو حسابش

اینقدر سخت نگیر 

من که  تا  الان ضرر  نکردم 😇😇

سلام  شما حق دارید  اینقدر بی اعتماد باشید  منم مثل شما بی اعتماد  بودم  

این‌برنامه رمز‌دوم  نمیخواد  اصلا  رمز  دوم به کسی  نده 

اطلاعات  کارت  که الکی  نمیشه ورداشت این برنامه خوبیه   وقتی وارد بشی عضو جمع کنی ۳۰ هزار تومن  میده منم باور  نداشتم  خدا شاهده  ولی  دوستم  از کارت بلو بانکش  پول  برداشت کرد   عضو جمع کرد ۳۰۰  اومد  تو حسابش

اینقدر سخت نگیر 

من که  تا  الان ضرر  نکردم 😇😇

اینم کد معرف منه  👇👇
روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلوبانک را نصب کنید.
کد «MKEUEY» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید.
https://blubank.com/#footer
اگه روزی عضو شدی  ممنون میشم از کد من‌استفاده کنی 
بلو؛ بانک، ولی دوست داشتنی

اینم کد معرف منه  👇👇 روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلوبانک را نصب کنید. کد «MKEUEY» را در ...

عزیز تاپیک من هست خودمم کد معرفی گذاشتم،حداقل اجازه میگرفتین..

بچههههه هاااا از دست ندین عاقا اولین بار ی کار مفید انجام دادن بیاین استفاده کنیددد