2777
2789
عنوان

با .... پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 209 پست

شما وقتی یکیو دوست داری همینجوری که هست دوسش داری و نباید تغییرش بدی و اتفاقا باید ب خواست و سلیقش احترامم بزاری ! جدا ازون حق انسانیه هر شخصه موهاشو بلند بزاره یا کوتاه !

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             
عزیزم  اگر مئسلتون رسمی نیست ولی خیلی دوست داره  باید تهدیدش کنی که یا جوری که من هستم با ...

خیلی چیزا قبول میکنع ولی اینو هیچ رقمه کوتاه نمیاد تازه واکسن زدم حالم خوب نیس رعایت حالمو کرد وگرنه بدتر دعوام میکرد

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما وقتی یکیو دوست داری همینجوری که هست دوسش داری و نباید تغییرش بدی و اتفاقا باید ب خواست و سلیقش ا ...

حق انسانی من نیست خیلی کارا بکنم؟ اون چطور عاشق موهام بود تا رو کمرم بود بعد کوتاه کردنش دو هفته بام حرف نمی‌زد درضمن من وقتی دوسش داشتم موهاش کوتاه بود

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
الهی خب بزار باشه وقتی بهش میاد حسادت میکنی

اره حسادت چون بدم میاد کسی نگاش کنه🥺

کاش ارزش داشت منتظر بمونی آدمی ک میگ ماست شده دبه40تومن من با تو آشنا شدم 15 تومن بود دیگ نمیام خاست ...

خب پس چرا نگهش داشتی و چرا مهمه برات موهاش بلند باشه 

آدمای ساده چوب سادگیشونو میخورن اما ادمای زرنگ چوب خودخواهیشون
حق انسانی من نیست خیلی کارا بکنم؟ اون چطور عاشق موهام بود تا رو کمرم بود بعد کوتاه کردنش دو هفته بام ...

ببخشید ی سوال شما عاشقین ؟!

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             
خب پس چرا نگهش داشتی و چرا مهمه برات موهاش بلند باشه 

چون خیلی دوسش دارم😔

بهش بگو ک دوست نداری جلب توجه بقیه دخترا باشه

گفتم میگ دیوونه کی منو میبینع اخه

ببخشید ی سوال شما عاشقین ؟!

بله

😂😂اره بابا با موی بلند قیافش از این رو به اون رو شده خیلی جذاب تر شده 😂 شما از بچگی با موی کوتاه ...

قابل نداره خواهر 😂

شایدم! من کلا سلیقه م نیس مو بلند 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
قابل نداره خواهر 😂 شایدم! من کلا سلیقه م نیس مو بلند 

تو گلی اصن معلومه خاهرش نیستی برو بخاب😂💋

میگفت زیر زبونشو کشیدم دخترع از اون خیلی حساس هاس بعد اموجی خنده گذاشت بگو ب تو چ مربوط عفریته خاله ...

خب تو چرا با وجود این چیزا هنوز با پسره موندی!!! 

کسی ک تو همچین خانواده ای باشه قطعا روش تاثیر میزاره و شخصیت درستی نداره 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.