2777
2789
عنوان

با .... پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 209 پست
من کاملا جدی گفتم چرا باید اخه نگران باشم گلم😂😂

اخه ی طوری میگی انگار منتظرشم😑

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من خوشش از سبیل میاد چند ساله دارم مبارزه میکنم اما موفق نشدم کلا مردا تو این چیزا حساس و صد ال ...

شپش بزنن الهی

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
خدایی با موی بلند خیلی جذابتر شده منم بودم کوتاه نمیکردم😂نه بابا اونا که ریش دارن اصلش ریش بلنده نه ...

جدی؟نمیدونم شاید چون ما عادت نداریم اینطوریه... خوبه این نظرو نمی بینه وگرنه از ذوق پرواز می‌کرد 😂

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
چون یه دونه لش گیرت اومده😜😂😂

لش نیس اصلا خیلی سادس ولی موهاش 😭

میدونه با دختره هم در ارتباط بودم ولی ناشناس اطلاعات ازش گرفتم گفت آره داداشم خودش زن داره اهل کرمان ...

خب چیز بدی ک نگفته 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
موفق ک نشدم ک هیچ بهش هم نمیاد مردمم زیاد دخالت میکنن منم میگم خب خودش دوست داره منم کاری از دستم بر ...

حالا خداروشکر کن بش نمیاد من چی بگم بش میاد

جدی؟نمیدونم شاید چون ما عادت نداریم اینطوریه... خوبه این نظرو نمی بینه وگرنه از ذوق پرواز می‌کرد 😂

😂😂اره بابا با موی بلند قیافش از این رو به اون رو شده خیلی جذاب تر شده 😂 شما از بچگی با موی کوتاه دیدینش موی بلند بنظرتون بده وگرنه من که برا بار اول دیدمش خیلی بهش میاد سامورایی میبنده😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
خب چیز بدی ک نگفته 

میگفت زیر زبونشو کشیدم دخترع از اون خیلی حساس هاس بعد اموجی خنده گذاشت بگو ب تو چ مربوط عفریته خاله های ب شدت فضول مادر فضول خاهر فضول و اهل دعا میرن جادو جمبل میگیرن ما همش مث سگ و گربه دعوا داریم

عزیزم 

اگر مئسلتون رسمی نیست ولی خیلی دوست داره  باید تهدیدش کنی که یا جوری که من هستم باید باشی 

یا منو بزار کنار اگر جواب نداد قانع نشو هیچ جوره 

چونکه اگر تو رو بخواد همه چیو قبول میکنه

خب منتظر باش چ عیب داره شوهر گیر نمیاد😂😂😂شوخی کردم گلم

کاش ارزش داشت منتظر بمونی آدمی ک میگ ماست شده دبه40تومن من با تو آشنا شدم 15 تومن بود دیگ نمیام خاستگاری چ انتظاری میشه داشت