2777
2789
عنوان

با .... پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 209 پست
خب تو چرا با وجود این چیزا هنوز با پسره موندی!!!  کسی ک تو همچین خانواده ای باشه قطعا روش تاثی ...

خدا لنتشون کنه چی بگم دوسش دارم در تلاشم ک دورش کنم ازشون تقریبا دورش کردم

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
بله

نیستین متاسفانه 

ی چیزی میگم رابطه ی خودتونه من محترمانه دیدگاهمو میگم کلا فقط بقیش دست شماست گوش دادن یا ندادنش

اما ادمی که عاشقه ممکنه خودش اذیت بشه حسادت بکنه سر یک سری چیزها اما راس همه ی اینا براش علاقه ی پارتنرشه خوشحالیه اونه حتی اگر باعث اذیت خودتم بشه:)

مربوط به همون بحث گل و عاشقه دوست عزیز 

کسی که علاقه داره به گل گل رو میکنه و با خودش میبره 

اما کسی که عاشق گله باعث رشد اون میشه و مراقبشه و هیچ وقت از خاک جداش نمیکنه:)

تو عاشقی کردن بیشتر دقت کنید یکی دو واحدم پاس کنید:)

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گلی اصن معلومه خاهرش نیستی برو بخاب😂💋

ن من داداشم ک میگه سینگل به گوره دریغ از حتی ی کراش😂

ولی گفتم شاید قایم کنه 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

مثه دوس پسر من موهاشو گیر دادا بود بلند بزاره کوتاه نمیکرد منم چندتا عکس پسر خوشتیپ با موی کوتاه مدل سایه دار واسش فرستادم گفتم ببین چ موهای خوشگلی داره اینجوری دوس دارم اونم روزی ک قرار بود همو ببینیم دقیقاااا اونشکلی کرد موهاشو

نیستین متاسفانه  ی چیزی میگم رابطه ی خودتونه من محترمانه دیدگاهمو میگم کلا فقط بقیش دست شماست ...

تو با چ حقی راجب عاشق بودن یا نبودن من نظر میدی تو مگ تو دلمی بدونی چ حسی ب اون پسر دارم؟ اگ عاشقش نبودم پاش نمیموندم با وجود اینکه چند. نفرم تو همین تاپیک گفتن چرا باش موندی ولی چون عاشق بودم چشامو بستم کاری ک هیچ دختری نمیکنه خاهشا ریپ نزن حوصله ندارم 

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
خدا لنتشون کنه چی بگم دوسش دارم در تلاشم ک دورش کنم ازشون تقریبا دورش کردم

اونا خانوادشن هیچوقت ازش جدا نمیشن

چن سالته اون چن سالشه؟ 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
ی راهکار دیگه هم هست کارایی که دوست نداره رو بکن اگر صداش دراومد توعم بگو یا اینکارو میکنی یا منم ا ...

میگ باش دیگ کاریت ندارم(ب شدت عصبی) برو ول باش

جالبه داری وقتتو هدر کسی میدی ک بخاطر تو حتی کوتاه نمیکنه موهاشو این به کنار ماست دبه ای حساب میکنه ...

😔😔😔من خیلی عاشقشم ولی اون در حد من نیس عشقش

اونا خانوادشن هیچوقت ازش جدا نمیشن چن سالته اون چن سالشه؟ 

من 19اون 21

ن بابا دور ابدی ک ن برا ی مدت

بگو حالا ک کسی نمیبینه و فقط من میبینم پس کوتاه کن

میگم 🥺