2777
2789
عنوان

زبان تند خواهرشوهر

346 بازدید | 24 پست

سلام، شوهر من لاغره از اول هم لاغر بوده و تو این چنسال عقدمون هم لاغر مونده انگار بقول خودش وقتی به آرامش بعد عروسیمون ک نزدیکه برسه و تنش و استرسا بخابه شااید چاق بشه ولی جالبه ک هیچوقت چاق نبوده قبلا 😐 ولی خواهرشوهر گرام گفتن ک من داداششونو تحت فشار دارم و لاغرش کردم 🙄 پشت سرم گفته من داداششو تحت فشار گذاشتم و اونقد زرنگم ک مث مو تو دستم دارمش شوهرمو واسه همون به هرچی میخام میرسم و اینکه حیف داداش مهربونشه به من.. خیلی دلخور شدم حداقل تو روم میگف ن تو جمع پشت سرم... نمدونم چیکار کنم واقعا دلم گرف ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه وقیحن اینجور آدما مثل منی 30 سال بچشونو بد بار آوردن بعد توقع دارن که من درستش کنم 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 

هروقت دیدیش بگو شنیدم پشت سرم حرف زدی بعد با خنده بگو عیبی نداره جات همون پشت سرمه دیگه😁

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
رابطه تو قطع کن تمام

شوهرم خیلی دل رحمه اگ خواهرش جلوش گریه کنه یا حرفی بزنه به مظلومیت..زود کوتاه میاد کلا دلرحمیش برا همه حتی خودمم هس میگ دو روز دنیا ارزش نداره نکنین ازین کارا نزنین ازین حرفا .. کیه ک گوش بده!؟

هروقت دیدیش بگو شنیدم پشت سرم حرف زدی بعد با خنده بگو عیبی نداره جات همون پشت سرمه دیگه😁

بعد میره به همه کسایی ک جلوشون پشت سرم حرف زده زنگ میزنه میگ تو گفتی؟! 😅 در آخرم جلو همشون انکار میکنه حرفاشو... پیش خودم یبار کلا منکر حرفش شد! دیوار حاشا هم ک بلنده

زیاد ب این حرفا توجه نکن اون ی حرفی زده شنونده ی برداشتی کرده دو تا کم و زیاد  کرده لحنشو با ب ...

چون از چند روز قبلش همش آمار جزییات عروسیمونو میگرف و همش میپرسید فرمالیته تون کجاس و چقد شده یا طلا یا ...و بعد هم یهو باهام پلت شد! میدونم ک حرف زده پشت سرم و اینکه شوهر خواهرشوهر دیگم ک بم گف جریانو آدم درستیه و هیچوقت دخالت نمیکنه تو اینجور بحثا حتی اون بمن گف آره خانمم درست میگ درواقع زنش یخرده غلو هم ک کنه من متوجه میشم ولی وقتی شوهرش تایید کرد مطمئن شدم ک بیشتر از یکی دو چیز گفته متاسفانه

دلت نگیره چون ارزش نداره

دلم گرف چون کل مدتی ک رفته بود تهران واسه اقدام به بچه داری و آی وی اف من همش براش دعا میکردم ک اینبار نتیجه بده و امیدوار برگرده و همش هم من هم شوهرم بهش زنگ میزدیم احساس تنهایی نکنه! واقعا نمیفهمم چرا یهو اینجوری شد، حدسم فقط اینه ک بخاطر اینکه فک میکنه من رو داداشش فشار آوردم ولی هنوز باورم نمیشه، هنوز میگم نکنه ناخاسته کاری کردم یا حرفی زدم ک خبر ندارم!!