2777
2789
عنوان

زبان تند خواهرشوهر

216 بازدید | 31 پست

سلام، شوهر من لاغره از اول هم لاغر بوده و تو این چنسال عقدمون هم لاغر مونده انگار بقول خودش وقتی به آرامش بعد عروسیمون ک نزدیکه برسه و تنش و استرسا بخابه شااید چاق بشه ولی جالبه ک هیچوقت چاق نبوده قبلا 😐 ولی خواهرشوهر گرام گفتن ک من داداششونو تحت فشار دارم و لاغرش کردم 🙄 پشت سرم گفته من داداششو تحت فشار گذاشتم و اونقد زرنگم ک مث مو تو دستم دارمش شوهرمو واسه همون به هرچی میخام میرسم و اینکه حیف داداش مهربونشه به من.. خیلی دلخور شدم حداقل تو روم میگف ن تو جمع پشت سرم... نمدونم چیکار کنم واقعا دلم گرف ازش

همه ی خواهرشوهرا عنن 

عن حسابش کن بزن بیخیالی بیشتر بسوزه

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خودشو خراب کرده ن تو رو

من همچین حرفی کسی بزنه میگم حتما خانوم خوبیه ک تونسته زندگی موفقی داشته باشه و خواهر شوهرم حسوده😂

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
همه ی خواهرشوهرا عنن  عن حسابش کن بزن بیخیالی بیشتر بسوزه

بی ادب😂😂😂ب من چ

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

هیچ کاری نکن‌بزارهرچی دلش میخوادبگی اگه یه بارجلوت گفت چراداداشم لاغره بگو بزارایشااالله بریم خونه خودمون غذاهای خوشمزه منوبخوره حتما چاق میشه آدم غذای زنش بهش می‌چسبه گوشت میگیره

اون خودشو خراب کرده ن تو رو من همچین حرفی کسی بزنه میگم حتما خانوم خوبیه ک تونسته زندگی موفقی دا ...

برو تاپیک چیکار کنم از فکرم بیاد بیرون مال منو بخون یکی مونده به آخر نظرتو بگو لطفاً

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

اینم بگم ن به شوهرت بگو ن ب خواهر شوهرت 

ب روشم نیار ک روش تو روت باز میشه پررو میشه 

خواستی فقط به ما بگو

بی ادب😂😂😂ب من چ

دیگه این مشکل خودته که خواهرشوهری خخخخ😁

برو تاپیک چیکار کنم از فکرم بیاد بیرون مال منو بخون یکی مونده به آخر نظرتو بگو لطفاً

چشم

آخه خبرو خواهرشوهر دیگم بهم داد میترسم باز گله کنه ک چرا خبرکشی کردی!

هرچی بیخیالش بشی بیشتر میسوزه البته فتنهاش بیشتر میشه 

اصلا حساسیت نشون نده و نقطه ضعف نده

به درک بذار اونقدر بگه تا بترکه از حسودی

تو فقط بیخیال باش و آدم حسابش نکن

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌