سلام، شوهر من لاغره از اول هم لاغر بوده و تو این چنسال عقدمون هم لاغر مونده انگار بقول خودش وقتی به آرامش بعد عروسیمون ک نزدیکه برسه و تنش و استرسا بخابه شااید چاق بشه ولی جالبه ک هیچوقت چاق نبوده قبلا 😐 ولی خواهرشوهر گرام گفتن ک من داداششونو تحت فشار دارم و لاغرش کردم 🙄 پشت سرم گفته من داداششو تحت فشار گذاشتم و اونقد زرنگم ک مث مو تو دستم دارمش شوهرمو واسه همون به هرچی میخام میرسم و اینکه حیف داداش مهربونشه به من.. خیلی دلخور شدم حداقل تو روم میگف ن تو جمع پشت سرم... نمدونم چیکار کنم واقعا دلم گرف ازش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همچین حرفی کسی بزنه میگم حتما خانوم خوبیه ک تونسته زندگی موفقی داشته باشه و خواهر شوهرم حسوده😂
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
همه ی خواهرشوهرا عنن عن حسابش کن بزن بیخیالی بیشتر بسوزه
بی ادب😂😂😂ب من چ
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
برو تاپیک چیکار کنم از فکرم بیاد بیرون مال منو بخون یکی مونده به آخر نظرتو بگو لطفاً
چشم