2777
2789
عنوان

نامزداتون چطوری محبت میکنن؟

210 بازدید | 29 پست

عادی فقط حرف میزنین از من فقط انقد سرده یا از شمام اینطوره،؟بهتون پیام میده خودش یا شما پیام میدین همیشه اول؟زنگ چی؟شبا باهم چت میکنین یا میگه حوصله ندارم؟چرا من حس میکنم خیلی بی کسم

نامزد همون شوهریه که عقد کردین؟ 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صب پا میشه ساعت ۸ سرکار رفتنی تو وات کلی بوسم میکنههه صب بخیر میگه میره سرکار ک بیدار شدم ببینم

ظهرم یه ساعت وقت نهارشو ۴۵ دیقه حرف میزنیم یه ربع غذا میخوره 

وقت دسشویی میزنگه ۳ دیقه ای صدای هم میشنویم 

شبم ۸ میاد تا ۱۱ چت میکنیم میخابه قربونش برم 

دیدارمونم پنحشنبه بهد از ظهر میبره خونشون جمعه شب میاره

کلی گفتم🤔🤣

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
نمیدونم من زیادی حساس شدم یا واقعا کم داره بهم محبت میکنه

کم میکنه عزیزم 

یعنی چی حوصله ندارم 

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
صب پا میشه ساعت ۸ سرکار رفتنی تو وات کلی بوسم میکنههه صب بخیر میگه میره سرکار ک بیدار شدم ببینم ظهر ...

الان کلا دیگه ناامید شدم خیلی انگار کم بهم محبت میکنه😅😅😅😅

کم میکنه عزیزم  یعنی چی حوصله ندارم

مثلا الان ساعت دوازده پیام دادم گفت خودم بعد اس میدم بعدم نداد خودم دادم گفت حال ندارم الانم من همش زنگیدم زد گوشیشو خاموش کرد

الان کلا دیگه ناامید شدم خیلی انگار کم بهم محبت میکنه😅😅😅😅

عقدین؟؟

اخه تو عقد ک باید کلی قربون صدقت بره ذوق داشته باشه