2777
2789
جدی ؟! کجا هستین آبی و زرد شده که تقریبا همه جا

بخدا

کرمانشاهم عزیزم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها آره اونجا قرمز فکر کنم  انشاالله که بهتر بشه

انشاالله گلم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

من که دانشگاه پیام نور و اصولاً پیام نور اجباری نیست که سر کلاس حضور داشته باشی حتما یعنی مثل دانشگاه های دیگه نیست اگه سه جلسه تو کلاس حضور نداشته باشی استاد حذفت کنه ، هر کی حضوری می‌ره صرفا به خاطر اینه که یه چیزی یاد بگیره کلا پیام نور اینجوریه 😂... تازه بعضی از اساتید هم اصلا درس نمیدن و دانشجو باید خود خوان بخونه ، اینجوری خیلی بده

حواستون به بعضی از کارا و حرفاتون باشه چون خیلی وقتا ببخشید کارچسب زخمو نمیکنه 
حتي ١٥ نفر هم زياده براي كلاسي كه بخاطر سرما درو پنجرهزرو هم ميبندن

بله واقعا سخته 

واکسن نمی‌زنن مگ الان به دانش آموزان اگه بزنن که دیگ قطعی میشه فک کنم 

سبب رونق کفر است،مسلمانی ما 💙
من که دانشگاه پیام نور و اصولاً پیام نور اجباری نیست که سر کلاس حضور داشته باشی حتما یعنی مثل دانشگا ...

جدی چه جالب نمی‌دونستم

سبب رونق کفر است،مسلمانی ما 💙

امیدوارم دانشگا باز شه خودم رسما خیلی تنبل شدم مجازی چیزی نمیشه یادگرفت. بیچاره دانشجوای پزشکی

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
شما از کجا شنیدید ؟

دانشگاه خودم و اینک با وجود واکسینه شدن ص د درصد ترم بعد باز میشه این ترم ن ولی 

تازه چند ردز پیش تلویزیون گفت تا دوماه دیگ قطعیه حالا ما کاری ب تلدیزیون نداریم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊