2777
2789

بچه ها من شوهرم خيلي راحت طلبه ،دوست داره همش راحت بخوابه ،ميره پذيرايي ميخوابه ،و خيلي هم خروپف ميكنه و وقتي پيش من مياد انقدر خروپف ميكنه من تا صبح بيدارم ،،،فقط زماني كه خودش دلش بخواد مياد پيش من و من هم ناراحت ميشم ميگم بچه ها ميفهمن فقط يه روزهايي مياي پيش من 

به نظرتون چكار كنم  باورتون ميشه حسرت آغوش همسرم را دارم 

كسي هست مشكل من را داشته باشه

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

همیشه تو تخته

ولی پتو و بالشش جداس

اگ انگشتمونم ب هم بخوره بد خاب میشیم😐بعد پا میشه میره رو زمین میخابه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم وسطمونه مشکلی هم ندارم.

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

چون خروپف ميكنه خودم بهش گفتم تو هال بخوابه خوابم نميبره

من هم در آرزوى فرزندم اما نه به دلايل فيزيكى، به دليل اينكه اينجا فعلا جاى قشنگى نيست كه بخواهم فرزندى را به اين سرزمين هديه بدهم. بزرگترين فداكارى من براى فرزندم اين است كه با نياز مادر شدنم ميجنگم ...كاربر از سال ٩٥

علت خر و پفشو پیدا کن... مثلا بابای من خرو پف میکنه مامانم سر و گردن بابا را جابجا میکنه صداش قطع میشه.. مگه میشه زن و شوهر پیش هم نخوابید

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔