2777
2789
عنوان

کک اومده خونمون😭😭😭😭😭چجوری پیداش کنم😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 52 پست

پستتو تو تاپیک سقط کردن دیدم به داداشت و زن داداشت بگو براپسرمنم دعا کنن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

پستتو تو تاپیک سقط کردن دیدم به داداشت و زن داداشت بگو براپسرمنم دعا کنن

سلام عزیزم.ان شاءالله که سالم و سلامت باشه گل پسرت.میتونم بپرسم چی شده؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم.ان شاءالله که سالم و سلامت باشه گل پسرت.میتونم بپرسم چی شده؟

حرف زدنش دیرررشده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

حرف زدنش دیرررشده

چند سااشه مگه عزیز؟؟؟؟پسر خودم چهار سالگی تونست حرف بزنه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

سلام عزیزم طبق امضاتو‌ن 

من الان ۲۸ سالمه شوهرم ۳۶ یه دختر هشت ماه دارم وقتی دنیا اومد کولیک فوق شدید داشت خیلی سخت بود رفلاکسم داشت و الانم داره .الانم بشدت نق نقو شده خیلی بهم وابسته س حتی بغل مامانم یا خواهرم نمیره 

با این اوصاف چندتا سوال داشتم ازت 😁 

چیکار کنم اینقدر بهم وابسته س؟شیر خودم میدم 

سوال دوم اینکه شوهرم بشدت اصرار داره بچه بعدی بیارم میگه سنمون میره بالا. چیکار کنم بنظرت کی بیارم؟!

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
سلام عزیزم طبق امضاتو‌ن  من الان ۲۸ سالمه شوهرم ۳۶ یه دختر هشت ماه دارم وقتی دنیا اومد کولیک ف ...

سلام عزیزم.ان شاءالله خدا خانوادتون رو شاد حفظ کنه...عزیزم برا وابستگیش یجورایی بخاطر تک بودن و مورد توجه بودنه و الان نمیتونید کاری کنید.میان وعده هاش رو بیشتر کنید کم کم،علاوه بر غذاهای اصلی، که میلش سمت غذا باشه بیشتر.هنوز سنشم کمه.معمولا از یکسال و دو سه ماهگی وابستگیشون به شیر خیلی خیلی بیشتر میشه.طوری که من پسر سومم رو مجبور شدم یکسال و هفت ماهگی از شیر بگیرم.اصلا غذا نمیخورد.برا بچه بعدی هم هنوز هم برا خودتون زوده و هم برا دختر گلتون.بزار لااقل سه ساله بشه و توان بدنی خودت هم برگرده.دیر نمیشه عزیزم.

برای رفلاکسش فقط دارو دکتر دادی؟من برا پسرم رازیانه رو امتحان کردم عالی بود.رازیانه سالم رو دم کردم،هم خودم خوردم و هم به پسرم دادم.....امتحانش ضرر نداره.

سلام عزیزم.ان شاءالله خدا خانوادتون رو شاد حفظ کنه...عزیزم برا وابستگیش یجورایی بخاطر تک بودن و مورد ...

مرسی بابت وقتت 

باشه سعی میکنم همین کارایی ک گفتید انجام بدم . 

دارو دکتر میدم فایده نداره . رازیانه حتما امتحان میکنم 

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
چند سااشه مگه عزیز؟؟؟؟پسر خودم چهار سالگی تونست حرف بزنه

عید۴ سالش میشه