2777
2789
عنوان

کک اومده خونمون😭😭😭😭😭چجوری پیداش کنم😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 52 پست
یکی بیاری تا صبح ده تا میشن کل خونتون پر شده فقط باید سم پاشی کنید 

یا خدا....فکر نکنم....یکی دو ماه پیشم همینجور شد...حدود یه هفته بچم کباب بود.هرروز جای نیش جدید....یروز اومد زیر دست خودم سریع گرفتمش کشتم دیگه گم و گور شد

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینقد زیاد نیش میزنه پس یکی نیست احتمالا زیاد شدن 

یکیش برا هلاکت یه خونواده کافیه   

چه برسه به چند تا

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

نگا اونجا زیر کمد اون گوشه ببین نیست یه چی تکون خورد 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

سخته پیدا کردنش. برای ما دوبار اومده خونمون و چون فقط دخترم نیش میزنه و به من و همسرم کاری نداره. ملافه سفید میندازم زیرش چشم فقط به دخترم. میاد دور ورای اون

با این روش هر دوبارم گرفتمش و کشتمش .

تمام لباسا و پتو و اینا پهن کنید روی بند توی افتاب اگه اتاقتون پنجره داره پنجره اینام باز کنید هم ا ...

اره منم خوندم....چون پرشیه اگه بیفته تو اب دیگه در نمیاد میمیره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یک پسرمو بس نیش زده که طفلی همش میره حمام.....لباساشم تکوندم پیدا نکردم

یک ملحفه سفید پهن کنید روی تشکتون لباس بچه رو هم دربیارید روی اون بخوابونید،بیاد روی بچه دیده میشه یا روی ملحفه.این بهترین روشه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
نگا اونجا زیر کمد اون گوشه ببین نیست یه چی تکون خورد 

وووووی....همش احساس میکنم تو پر و پاچمه.....گیرم زیر کمد باشه....مگه دیده میشه؟؟؟؟

یاخدا زدم نت دیدمش چه خوفناکه    

اره وامونده.....منم قیافشو دیدم خیلی ترسیدم

مرسی از راهکاراتون......برم به امید موفقیت💪💪💪💪💪

اره وامونده.....منم قیافشو دیدم خیلی ترسیدم

خونت رو سم مورچه بریز دورتادور اون کنج منجا رو برو عطاری ببین چیزی دارن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ملحفه پهن میکنم پسرمم بعنوان طعمه میزارم وسطش....به امید خدا