بچه ها تمایل عجیبی به کشتن شوهرم پیدا کردم،خیلی دلم میخواد تو شکم خودشو مادرش چاقو فرو کنم با لذت مردنشونو ببینم،خیلی بهم بدی کردن از فحش و تحقیر و کتک و گرفتن بچمو خلاصه هر چیزی که فکرشو بکنید،خودش از خانوادش بدتره اونا از این بدتر،طلاقمم نمیده،ولمم نمیکنه برم،بیرونم میکنه از خونه فرداش میفته به برگرد برگرد،اگرم نیام میاد عربده کشی در خونه پدرم،بابامم ناراحتی قلبی داره بخاطر اون و پسرم همش کوتاه میام،خودشم نمیدونه چی میخواد از زندگی و دنیا،افسردگی و مریضی روانی داره،منو بچمم دیوونه کرده،تورو خدا بگید من چیکار کنم
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
درخواست قبول نمیکنم🙏🙏🙏.....مشکل از جایی شروع شد که یک مشت آدمِ اشتباه ؛با هم به زیرِ سقف هایی رفتند ،که قرار بود میزبانِ آدم های درست باشد ...🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃مشکل از جایی شروع شد ؛که دو نفرهایی با هم جفت شدند ؛که هرکدام یا دلشان جایِ دیگری بود ،یا دنیاهایشان با هم فرق داشت ...دونفری که حتی سرِ سوزنی یکدیگر را نمی فهمیدند ...مشکل از جایی شروع شد ؛که بیشترِ دو نفرهای جهان ،هم خانه شدند اما همدل نشدند ...فارغ شدند اما عاشق نشدند ... !و مشکلِ اصلی درست همان جایی شروع شد ؛که همان دونفرهایِ اشتباهی ؛سه نفر شدند ... !!!
کاری به کارش نداشته باش خودتو با کارای خونه مشغول کن به پسرت برس
یه چند سال تحمل کن خدا کمکت کنه
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
میگم اذیت میکنه،لات بازی درمیاره،میاد آبروریزی در خونه پدرم،بابام ناراحتی قلبی داره سری قبل از دست ا ...
خونه بابات چیکار داری؟؟؟
برو پزشک قانونی
بعدم برو خونه خودت
دیه بگیر ازش
درخواست قبول نمیکنم🙏🙏🙏.....مشکل از جایی شروع شد که یک مشت آدمِ اشتباه ؛با هم به زیرِ سقف هایی رفتند ،که قرار بود میزبانِ آدم های درست باشد ...🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃مشکل از جایی شروع شد ؛که دو نفرهایی با هم جفت شدند ؛که هرکدام یا دلشان جایِ دیگری بود ،یا دنیاهایشان با هم فرق داشت ...دونفری که حتی سرِ سوزنی یکدیگر را نمی فهمیدند ...مشکل از جایی شروع شد ؛که بیشترِ دو نفرهای جهان ،هم خانه شدند اما همدل نشدند ...فارغ شدند اما عاشق نشدند ... !و مشکلِ اصلی درست همان جایی شروع شد ؛که همان دونفرهایِ اشتباهی ؛سه نفر شدند ... !!!