2777
2789

تو رو خدا وقتی نمیتونین از حق خودتون (در برابر شوهر و خوانواده شوهر ) دفاع کنید به بچه هاتون دردودل نکنین و غرغر نزنید

بخدا بچه هاتونم گناه دارن 

نه که بگم نه هیچی نگید به هر حال یکم دردودل هم لازمه اما نه زیادی 

مثلا جواب مادر شوهرتون رو نمیدید ولی روزی ده بار به بچه هاتون میگید کاش جواب داده بودم 😐

مرور بیش از حد گذشته و از اینکه ۲۰ سال پیش خواهرشوهرتون فلان کرده واقعا دردناکه و البته گذشته و دیگه نباید بخاطرش ناراحت باشید دم به دقیقه به بچه هاتون بگید 

باید به خدمت شما برسونم مامان ها اینجا همه سن پاین هستن و نامان های ما هم ک نی نی سایت ندارن 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به خدمت شما برسونم مامان ها اینجا همه سن پاین هستن و نامان های ما هم ک نی نی سایت ندارن 

مامان من نینیسایت داره😂 بازم خوبه دیگه بقیه هم در اینده قراره مامان شن 

افرین .تحقیق کردن دیدن بچه هایی که باهاشون دردودل زیادی شده،توی اجتماع رفتارشون منزوی و شبیه ادمای م ...

دقیقا من خیلی منزوی بودم خییییلی بعد که رفتیم پیش تراپیست متوجه شدیم که درصد زیادیش بخاطر اینه و مامانم یکم رعایت کرد 

حالا فکر کن من از بچگی علاوه بر مامان خواهرمم متاهل بود و اونم همه چی و میومد پیش من که بچه بود تعریف میکرد و گلایه میکرد و الانم که ۲۴ سالمه جرات نمیکنم به سمت ازدواج برم و ازش فراریم خیلی مواظب حرف زدنتون پیش بچه ها باشید رو تیندش تاثیر میذاره

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙

وای من همینطوریم. خیلی پیش پسرم درددل میکنم خدا منو لعنت کنه 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم