2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون سلبریتی های سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 158 پست
تو هم مثل بقیه دیگه چاره چیه؟  هر چی میگه  مدیرتون  بگو چشم 😁😁

بقیه هم نمیخان برن😁😂  از این مامان سخت گیراییی هاااا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه هم نمیخان برن😁😂  از این مامان سخت گیراییی هاااا

نیکی یه چیز بگم 😂😂😂

نیما کلاس اول بود رفت دستشویی تا بره مدرسه

هوا سرد بود از دسشویی  اومد جلو بخاری تا گرم بشه

طفلی کو ن ش گرفت بخاری قشنگ سوخت 😂😂😂

وادارش کردم  بره.. 

بعد به معلمش زنگ زدم گفتم کو نش سوخته

اونم گفت خاطر جمع نمی زارم بشینه  رو نیمکت

طفلی بچه نمیدونم  سوزشو  چجوری تحمل  کرد😐😐

گاهی عذاب وجدان میگیرم..ولی خب خیلی بهانه میاورد نره

تعطیل🚫                                                                                 
@آناتا     دیگه جزو سلبریتا نیستیا گفته باشم🤨اصلا نمیبینمت

سلام نازنین جونم خوبی😍

خدا رو شکر که نیستم

بذار فراموش شم رو من زوم نکنن انقد

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
سلام نازنین جونم خوبی😍 خدا رو شکر که نیستم بذار فراموش شم رو من زوم نکنن انقد

سلام عشق جان🥰😚

چی رو فراموش شی مگه میشهههه یه سایته یه آناتا🤨

آره میفهمم ولی اسمت همیشه هست 🥰💋💖

نیکی یه چیز بگم 😂😂😂 نیما کلاس اول بود رفت دستشویی تا بره مدرسه هوا سرد بود از دسشویی  اومد ...

یاااا خدااا گناه داره خب😐😐😐😂😂😂

ولی منم نصف بیشتر کلاس اول و دوم رو نرفتم .. اول هعی گریه میکردم مجبور میشدن برم گردونن خونه😐😂😂 دومم مریضی ریوی گرفته بودم همش تو خونه افتاده بودم😂😂 از سوم تازه فهمیدم مدرسه رفتن یعنی چی  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یاااا خدااا گناه داره خب😐😐😐😂😂😂 ولی منم نصف بیشتر کلاس اول و دوم رو نرفتم .. اول هعی گریه میکر ...

ذله کرده بود منو

عین تو که ذله کردی مامانتو😂

تعطیل🚫                                                                                 
سلام عشق جان🥰😚 چی رو فراموش شی مگه میشهههه یه سایته یه آناتا🤨 آره میفهمم ولی اسمت همیشه هست 🥰 ...

Best friends art (Fashion Illustration Print - Fashion Sketch prints - Home  Decor - Wall Decor - Fashionistas) | Fashion illustration print, Fashion  sketches, Fashion illustration

مرسی قربونت شم لطف داری😍😍

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
ذله کرده بود منو عین تو که ذله کردی مامانتو😂

😂😂 من خدایی خیلی کوچولو و گوگولی بودم دلشون نمیومد ب زور منو ببرن مدرسه😂😂

😂😂 من خدایی خیلی کوچولو و گوگولی بودم دلشون نمیومد ب زور منو ببرن مدرسه😂😂

اوخخخییی 😍😍😍

دخترا نازترن خوب😍 

تعطیل🚫                                                                                 
اگه انقدر غیبت صغری کبری نکرده بودم الان برا خودم کسی شده بودم😢😢

😢😅😅😅😅😅😅😅😢

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
نچ منم دیگه کسی نمیشناسه الان😁😁😬😬😬

بهتر

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام چی شده؟

سلتم صبح بخیر ایران😐