2777
2789
عنوان

مامانا بیاین لطفا😥😥😥

106 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.دخترم ۵ سالو نیمه هستش 

چند روز پیش ویروس اسهال واستفراغ گرفت گلاب به روتون .وبردمش دکتر بهش کپسول یوموگی داد که اسهالش بند بیاد 

حالا چند روزه که شکمش کار نمیکنه وبه اصطلاح یوبس شده

خیلی نگرانم 😥بشدت میترسه بره دسشویی 

چی بهش بدم بخوره که دفعش راحت تر بشه.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیوی  انجیر بجوشون بده

کیوی ندارم ولی انجیر خشک دارم 

ابشو بدم یا خودشو؟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
میتونی غذاشو چرب کنی یا انجیر بهش بدی چیزای آبکی خاکشیرم خوبه. 

خاکشیر ندارم باید ببینم شاید داشته باشم.زود اثر میکنه؟

مرسی عزیزم 

آلوبخارا اوه داری خیس کن تو آب داغ آبش بده بخوره این تضمینیه

اره دارم 

چیکار کنم؟ ترو خدا واضح توضیح بده خدا عزیزانت رو برات نگه داره خیلی اشفته ام

بجوشون آبشو بده گلم  بلادوره انشاالله ولی آلو بخارا بدی زودتر میره

الان یکی از دوستان گفت 

چجوری الو بدم 

دارم الو خشک 

خاکشیر ندارم باید ببینم شاید داشته باشم.زود اثر میکنه؟ مرسی عزیزم 

آره عزیز تا میتونی برنج و چیزای سفت بهش نده. زود خوب میشه نگران نباش همون انجیرم اب جوش بریز روش بزار ی دوساعت بمونه با آبش بده بخوره

اره دارم  چیکار کنم؟ ترو خدا واضح توضیح بده خدا عزیزانت رو برات نگه داره خیلی اشفته ام

قربونت بشم آلو بخارا توآب جوش خیس کن هر ی ربع ی استکان بده بخوره دل درد شدید میگیره میره دستشویی شکمش تخلیه میشه زود

الان یکی از دوستان گفت  چجوری الو بدم  دارم الو خشک

خودم بودم بهت گفتم الان عشقم آلو بخارا اگه نرمه خودشو بخوره هم عالیه چنتا بده بخوره یا خیس کن آبشو خودشو بخوره صددرصد تضمینی

آره عزیز تا میتونی برنج و چیزای سفت بهش نده. زود خوب میشه نگران نباش همون انجیرم اب جوش بریز روش بزا ...

ممنونم دوست عزیز