2777
2789
عنوان

خواهرشوهر... شما بگین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 143 پست
بچه بودم ازدواجم سنتی بود

هعی امان از پدرمادرهایی که عرضه ندارن ۲۰-۲۵ سال دختراشون رو تو خونه نگه دارن به هر کس و ناکسی دختر میدن  اما بازم اصرار دارن هی بچه بیارن🤦‍♀️🤦‍♀️

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به شوهر شما نه به داداش.  داداش من سالی یک بار میاد سر میزنه اونم اگه زن و بچه هاش قب ...

بخدا داداش خودم دخترخالم زنشع ما گفتیم بیاد دوسع ماهی توخونه خودمون تایکم دستشون بازتربشع بعد برن خونه جدا ننم گفت نه عروس هست شاید دلش بخپاد وسایل خودش غذا درست کنه باعشق جهزیه خریده چرا اذیتش کنیم... الانم یه شهر دیگن سالی یه بارم نمیاد وخیلیم خوشحالیم ک تونستن باهم خوشبخت زندگی کنن وداداشم موفقه

هعی امان از پدرمادرهایی که عرضه ندارن ۲۰-۲۵ سال دختراشون رو تو خونه نگه دارن به هر کس و ناکسی دختر م ...

تو نامزدی میخواستم جدا شم 

متوجه آنورمال بودنش شده بودم 

خانواده ام نذاشتن گفتن آبرومون میره بعدش گفتن باردار شی بهتر میشه

تو نامزدی میخواستم جدا شم  متوجه آنورمال بودنش شده بودم  خانواده ام نذاشتن گفتن آبرومون ...

آره بچه ها مسخره ما هستن عروسکن که بخوان یه زندگی نابود شده رو نجات بدن

واقعا با شنیدن حرفهات اول به شدت ناراحت شدن و بعدم بطرز وحشتناکی عصبانی 

وای خدایا واقعا چیزایی که میگی قابل باور نیست چقد وحشتناک بوده شرایطت و چطور تونستی با دزدیدن بچت کنار بیای

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
از همون اول میدونستی باید بری تو خونه مادرشوهر زندگی‌کنی و قبول کردی؟؟؟

نه گفت یکماه بعد عروسی اونا میرن تو دوتااتاق خودشون الان میگم ت بهم قول دادی میگ میخاستم راضی شی عروسی کنیم

تو نامزدی میخواستم جدا شم  متوجه آنورمال بودنش شده بودم  خانواده ام نذاشتن گفتن آبرومون ...

جریان چیه عزیزم؟تاپیک هاتون هربار یه چیزی میگه،یه بار نامزدین،یه بار باردارین،یه بار همسرتون ازتون فقط یه مدل رابطه میخواد،الانم که میگین جدا شدین...

بااون بابای عوضی و کثافت خدا میدونه چه بالاهایی سر بچه آورده دختر متولد چه سالیه؟؟

بخدا انقد می‌ترسیدم ب بچم تجاوز کنه.. بچم الان ۳ سالشه 

شوهرمم مشروب خور هم بود 

ولی چ فایده بیش از حد پولدار و بانفوذه هرکاری کنه هم صداش درنمیاد.. تو این یه سال روانی شدم.. انقد گریه کردم زیر چشام کبود و گود شده انگار مشت خورده تو ۲۱ سالگی

اخه شوهر لعنتیم میگ از خانوادم جدا نمیشم

با سیاست از اون خونه بکشونش بیرون زن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اصلا زیر بار ازدواج باهاش نریاااا اگه بتونه بچشو بکشه یه روزهم میتونه تو رو بکشه

من میخواستم قبول کنم بخاطر بچم زنش بشم مامانم نذاشت گفت تو هم بچه ی منی آتیش بزنه چیکار کنم ؟

زنگ زد بهشون فحش داد گفت ما دختر نمیدیم

آره بچه ها مسخره ما هستن عروسکن که بخوان یه زندگی نابود شده رو نجات بدن واقعا با شنیدن حرفهات اول ب ...

یعنی هیچ جوری نپیتونی خبری از دخترت ب دست بیاری از طریق خانوادش یاکارش  ؟ مگه میشه اون طفل معصوم در چ حالیه