2777
2789
عنوان

خواهرشوهر... شما بگین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 143 پست
تو یک خونه زندگی میکنید ؟! چطور قبول کردی ؟؟؟!!!!

الان دیگه برای تین حرفا دیر شده اصلا هم نباید زندگیشو ول کن باید آدمشون کنه 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
دفعه بعدی دیدیش اصلا امروز رو بروی خودت نیار تا پررو نشه و دوباره تکرار نکنه از طرفی از باهاش خیلی گ ...

چون این خونه ای ک الان ماذرشوهرم اینا داخلشنبه اسم منو شوهرم بوده شب عروسی یه دوتااتاقم اون طرف حیاط برااونا... میگم جداشیم میگ من ب پدرمادرم نمیگم از خونم برید بیرون زحمتم کشیدن. ـ. میگم خب اون دوتااتاق تعمیر کن برا خودمون... گوش نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تویه خونه... یع اتاق برامن سرویس خاب وکمدم داخلشه همین

😐😐😐😐

بقیه وسایل و جهیزیه رو هم خریدی؟؟

اصلا چطوری حاضر شدی اینجوری زندگیتو سروع کنی

چند سالته؟؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
رفتم دکتر امیر عزیزی شیراز حجامت کردن ویه سوزن زد داخل رگ سیاهتیک پام ـ... گفت س روز درد شدید داری ر ...

منم پای چپم بشدت درد میکنه از بعد زایمان مخصوصا اگه یخ کنه یا زیاد راه برم 

یعنی دکتر سنتی رفتی آره  من شهر  اراکم  25سالمه شدم مث پیرزنا😐

انشاءالله اثربخش باشه خوب بشی. 

الان دیگه برای تین حرفا دیر شده اصلا هم نباید زندگیشو ول کن باید آدمشون کنه 

اره خب نمیشه 

ولی حتما از اول همسرش گفته که جدا نمیشم خیلی تعجب کردم که قبول کرده 😓😓😓

پیله ات را بگشا، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋                      
چون این خونه ای ک الان ماذرشوهرم اینا داخلشنبه اسم منو شوهرم بوده شب عروسی یه دوتااتاقم اون طرف حیاط ...

واییییی من واقعا دارم حرص میخورم

مگه پدرشوهرت خودش خونه نداره؟؟؟

لابد خونه خودشونو دادن اجاره و پولشو میگیرن

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
چون این خونه ای ک الان ماذرشوهرم اینا داخلشنبه اسم منو شوهرم بوده شب عروسی یه دوتااتاقم اون طرف حیاط ...

اگر دیدی واقعا اذیت میشی بگو منم پیش مادرم  احت ترم جمع کن برو

( من با این کار مخالفم اما خب وقتی چاره ای نیست بگو اونجا خونه بابام هم هوامو دار هم بهم میرسن هم کلفتش نیستم تو هم بمونو این خونه زندگی مزخرف)

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
تازه چقد ننه شوهره میناله وناراضیه ک تنبلی زرنگ نیسی عروس فلانی تمیزهههه زرنگه هررروز فلان کار میکنه ...

عزیزم دقیقا عین من هستی منم ۳ سال باهاشون زندگی کردم بخدا سنمم کم ۱۵ سالم بود یه بچه داشتم کلی مهمون میومد فقط منم باید کلفتی میکردم خواهر شوهرام ومادر شوهرم همیشه میگفتن کثیفی وشلخته منم کل توانم به کارم بود ولی حیف الان ۸ساله خونه خودم هستم بخدا همه باهام مهربونن قدرمو میدونن

اه حالت تهوع گرفتم بعد تو بااین وحشی حامله شدی؟؟؟!!! چرا واقعا هنچین کارایی میکنین؟؟؟چرا یه انسان ...

انقد اذیتم کردن از همون وقتی که زایمان کردم بچه امو به جا مهریه ام برداشتم و حتی نفقه اشم نخواستم از اون شهر رفتم.. آقا بعد من دو بار ازدواج کرد و طلاق گرفت به هردو هم حتی یه گرون پول نداد.. دخترا انقد اذیت شدن گفتن مهرم حلال جونم آزاد.. بچه امو د و سال تنهایی و با سختی بزرگ کردم بعد دو سال اومد ازم خواستگاری کرد قبول نکردم تهدید کرد حسرت بچه رو تو دلت میذارم بچه هم تمیدونست بابا چیه

اومد بچه امو دزدید 

الان نمیدونم بچه ام زنده اس یا نه

چون گفته بود اگه بچه یه لحظه به دستم بیافته میکشمش

اره خب نمیشه  ولی حتما از اول همسرش گفته که جدا نمیشم خیلی تعجب کردم که قبول کرده 😓😓😓

اره میفهمم چی میگی 

انقد اذیتم کردن از همون وقتی که زایمان کردم بچه امو به جا مهریه ام برداشتم و حتی نفقه اشم نخواستم از ...

داری داستان میگی؟؟؟🙄🙄

خب از طرق قضایی پیگیرش میشدی

چطور بااین وحشی ازدواج کردی؟؟

اخه شوهر لعنتیم میگ از خانوادم جدا نمیشم

کار نکن بگو هفت ماه کار کردم چلاق شدم از ما بیفتم همین شماها منو پشت در میزارین.

گرگ باش تا نخورنت

فقط ناهارشون رو بزار که باهم میخورید

فقط کارای خودتو انجام بده بیرون از اتاق خودت دس به سیاه و سفید نزن فقط ناهار

هرچی هم دماغشون رو بالا گرفتن و برات چشم و ابرو اومدن تو هم مثل اونا باش سرسنگین و دمغ 

بعد یکی دو سال اینجوری بودن شوهرتون، چون از یه طرف خواهراش و مادرش میخوان پرش کنن و از یه طرف شما میخوای پرش کنی کلافه میشه و جدا میشه

چون خوب سواری میدی شوهرتم راضی جدا نمیشه

چجوری مادرت راضی شده تو رو با این شرایط شوهر بده

داری داستان میگی؟؟؟🙄🙄 خب از طرق قضایی پیگیرش میشدی چطور بااین وحشی ازدواج کردی؟؟

چ داستانی.. آگاهی اطلاعات پیج های گمشده خبرگذاری ها گوگل همه جا پر شده از اسم بچه ام ..

هنوز کسی پیداش نکرده و ندیده

چ داستانی.. آگاهی اطلاعات پیج های گمشده خبرگذاری ها گوگل همه جا پر شده از اسم بچه ام .. هنوز کسی پی ...

دختره یا پسر؟؟؟