2777
2789
عنوان

یه پسره از تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 62 پست
الان که خیلی کامل شده😂لایو و استوری و لایک تو پی وی و فیلم و سریال رایگان و همه چی داره خیلی کامل ...

آره میدونم اینارو، پسر خاله و پسر داییم همه ۱۵ و ۱۶ سالن اونجان 

من همون اینستا هم نمیرم چه برسه روبیکا...

فقط میخواستم بدونم عضویتیه که اگر هست برم یه کاربری بزنم اگه در آینده خواستم نقل مکان کنم به اونجا نگن تو کاربر جدیدی و..🥴😐

آره میدونم اینارو، پسر خاله و پسر داییم همه ۱۵ و ۱۶ سالن اونجان  من همون اینستا هم نمیرم چه بر ...

😂😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد پیگیره😐🔪😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

هییی چی بگم خواهر

یه پسرع از فامیلامون تو سایت پیدام کرده این بدتره ک فاملیه 

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...
وای😑😑

بخدااا تو سایت شبیه دزد ها میگرذم ک مبادا این کاربری مم لو بره

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...
باشوهرم دعوام شد حرفهای بدی زد همیشه کارشه ولی این دفعه واقعا قلبم شکست

همه مشکل دارن فقط که تو نیستی 

باید سوخت و ساخت 

اونم مطمئن باش الان ناراحته و عذاب وجدان داره 

واااای  پدر و مادرت حمایتت میکنن اگه چیزی بشه؟ برادری ، چیزی...

مادرم ۲۵ برج سالشه پدرم ۱۶ ساله رفته ۲ تا برادر از خودم کوچک دارم هیچ وقت قاطی این چیزا نمیکنمشون چون این خیلی وحشیه