2777
2789
عنوان

یه پسره از تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 62 پست
اخه صدا سیما دهن مارو سرویس کرده با تبلیغ روبیکا😂تو هر مسابقه ای باشه میگا برید تو روبیکا رای بدید ...

باور کن اصلا تی وی نمیبینم

پس برای همینه نمیدونستم

مرسی عزیزم متوجه شدم اسمشو دیده بودم فکر میکردم سایته😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه صدا سیما دهن مارو سرویس کرده با تبلیغ روبیکا😂تو هر مسابقه ای باشه میگا برید تو روبیکا رای بدید ...

منم توی خندوانه که تبلیغ میکرد عضو شدم ولی خوشم نیومد پاک کردم

نکنه اونجاهم عینه نی نی سایت تاریخ عضویتی باشه و هی بگن ما کاربرای قدیمیم و بخوان کلاس بزازن؟😐

باور کن اصلا تی وی نمیبینم پس برای همینه نمیدونستم مرسی عزیزم متوجه شدم اسمشو دیده بودم فکر میکردم ...

اها 😂من از تو تلویزیون شناختمش اینقد که روبیکا و ۷۸۰ رو تبلیغ کردن دیگه تعجب میکنم ایرانی نشناستش😂😂مثل اینستا نسخه وب هم داره

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
اها 😂من از تو تلویزیون شناختمش اینقد که روبیکا و ۷۸۰ رو تبلیغ کردن دیگه تعجب میکنم ایرانی نشناستش😂 ...

چه جالب

پس اینستا ایرانیه

آره دیگه چون تی وی نمیبینم نمیشناختم 😅😂

منم توی خندوانه که تبلیغ میکرد عضو شدم ولی خوشم نیومد پاک کردم نکنه اونجاهم عینه نی نی سایت تاریخ ع ...

الان که خیلی کامل شده😂لایو و استوری و لایک تو پی وی و فیلم و سریال رایگان و همه چی داره خیلی کامله😂نه تاریخ عضویت نزدن کاربرای روبیکا شاید ۶۰ درصدشون کم سن هستن  و جو اونجا اصلا مثل نی نی سایت نیست خیلی شلوغ تره😂و اینکه برای بچه ها و حتی بزرگترا امن تره فیلم +۱۸اصلا وجود نداره 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

خوشبختانه تو فضای مجازی یه چیزی هست به اسم بلاک کردن تازه یه امکان دیگه هست میشه آی‌دی رو عوض کرد آدرس خونه تون رو که یاد نگرفته.

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
چه جالب پس اینستا ایرانیه آره دیگه چون تی وی نمیبینم نمیشناختم 😅😂

اره 😂قسمت پیامرسانشم مثل تلگرامه😂همه چی رو قاطی کردن دادن دست ما 

اینجوریه فضاش 

چه باحال😂😂😂 دقیقا تلگرام و اینستاست مرسی گلم لطف کردی فضاشم دیدم😍💖😚

اره 😂خواهش میکنم💙