2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

59 بازدید | 5 پست

شیرخشک سوپرامیل خوبه برا یبوست؟

۵ماه و ۶ روزشه یبوست شدید داره و قطره هم موثر نبوده درمان خانگیم موثر نبود

از ۴ ماهگی عذا کمکی میخوره

الان بخام شیرخشک بدم یک بگیرم یا ۲ چون غذا میخوره؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

داروش چی بوده که اثر نداشته؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروکید روتفلور بی بی کر

من بایولاکت دادم خوب بود،بهش آب میدی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من بایولاکت دادم خوب بود،بهش آب میدی؟

آره بعد غذا بهش میدم آب

گهگاهی تو روزم میدم بهش

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
آره بعد غذا بهش میدم آب گهگاهی تو روزم میدم بهش

من ماه اول به دخترم آپتامیل دادم یبوست شد،عوضش کردم گیگوز میدم،یبوستش برطرف شد وزنگیریش هم خوب بوده،بااینحال یه وقتایی سفت میشه سعی میکنم موز کمتر بدم تو روز آلو هم میدم