2777
2789
عنوان

شوهرم همکار خانوم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3503 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از حساسیتت کم کن بذار شوهر طفلکیت یه لقمه نون بیاره همه جا خانما هستن شوهرت ذاتش درست باشه ه ...

اخه واقعا بهم بر میخوره هر سری بهش زنگ میزنم کلی دختر و زن دارن صداش میکنن کلی دعوا کردم ولی اون بهم میگه توهم میزنی اصلا همچین چیزی نیس

شوهر منم ده تا زن ریخته دورش تو شرکت ولی من حساس نیستم میدونم حرف میزنه نمیشه که نزنه اخم کنه رو برگردونه بالاخره همکارن ولی خب اگه ببینم بیشتر از حرفای همکاری هس اره ناراحت میشم و بحث میکنم

تو محیط کار خانومها و اقایون با هم کار میکنن و صحبت می کنن

شوخی هم می کنن بالاخره ساعتها کنا هم هستن

اگه بی جنبه بینشون باشه ک مسائل پیش میاد حتی تو خیابون

شما اگه همسرتون مشکل اخلاقی نداره بهتره  بهش اعتماد کنین

اخه واقعا بهم بر میخوره هر سری بهش زنگ میزنم کلی دختر و زن دارن صداش میکنن کلی دعوا کردم ولی اون بهم ...

ببین هر چی بهش گیر بدی بیشتر حساس میشه

باور کن درکت میکنم دوسش داری دلت میخواد مال خودت باشه

باور کن هست ولی مجبوره تو محیط کار درست رفتار کنه

الان پول درآوردن خیلی سخت شده باید انعطاف داشت اجتماعی برخورد کرد

نگران نباش یه مدت بگذره بیشتر بشناسیش آروم میشی

درکت میکنم عزیزم

شوهرم منم چند تا حسابدار خانوم داشت

اووف که چقدر اذیت شدم و چند سال تو برزخ بودم انقد حرص خوردم و فکرای بیخود کردم (که البته بعضی هاش درست بود)که الان با ۳۳ سال سن انواع و اقسام بیماری های روحی و روانی و جسمی که بدترینش حملات پنیک بود رو گرفتم ارزو دارم برمیگشتم عقب و اصلا انقد غصه نمیخوردم که الان نخوام انقد تاوان بدم

به تو هم خواهرانه میگم که خودت رو آزار نده و اینو بدون شوهرت اگه قرار باشه بره الان که جوونی بهتره بره که تکلیفت رو از رندگی بدونی

به نظرم بدترین نوع زندگی اینه که همیشه ترس از خیانت داشته باشی بهش فکر نکن ولی خیلی خوب روشنش کن که با کوچکترین‌ خطا به هیچ وجه بخششی در کار نیست وگرنه اگه بخوای هی فکر و خیال کنی  هیچی ازت نمیمونه 

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
شوهر منم ده تا زن ریخته دورش تو شرکت ولی من حساس نیستم میدونم حرف میزنه نمیشه که نزنه اخم کنه رو برگ ...

حرفای همکاریه دیگ ولی خب بگو بخندو شوخی اینچیزا هست چند سری ک زنگ‌‌زدم شنیدم کلی ام بحث و‌دعوا کردم