دوستان من ده روز پیش فولیکول خوب داشتم و امپول hcg زدم برای ازاد سازی و اقدام کردم ... ولی یه اشتباهی که کردم ده روز بعد یعنی دیروز مجدد رابطه داشتم (متاسفانه عمیق و طولانی) قبل رابطه من اصلا به هیچ وجه نه گرفتگی نه دردی نداشتم بعد رابطه من افتادم به خونریزی کم کم تا امروز که همراه با لخته هست به نظرتون نطفه بوده؟ 😔 (به زمان پریودم حالا خیلی باقی مونده بود)
-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸: 👈🏻(ماه اول: کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
خودمم ربط نمیدادم ولی چون من همیشه قبل پریود گرفتگی شکم دارم و علایم دارم پریود میشم این سری بی سرصدا اول خونریزی شد بعد دل درد شدم برای همین شک کردم که نکنه چیزی بوده و با رابطه از دست دادمش...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمم ربط نمیدادم ولی چون من همیشه قبل پریود گرفتگی شکم دارم و علایم دارم پریود میشم این سری بی سرصد ...
ن بابا اصلا اینجوری نیست این فکرونکن هیچ ربطی نداره این ک زودتر پریود شدی هم نشونه ی خوبیه رحمت داره اماده میشه واسه بارداری
ولی اون چیزی ک فکر میکنی کاملا اشتباس
-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸: 👈🏻(ماه اول: کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).