2777
2789
عنوان

اگ دستپخت کسی بد باشه غذا میخورید

164 بازدید | 12 پست

مثلا مهمونی باشید دستپختش خیلی بد باشه خونه خالمیم خورشتاش خیلی چندشع آبکی اصلا نمیزارع مرغش سرخ بشه خیلیم آبکی و مرغش سفته و طعم خام میده مثلا ناهار چجثری بخورم خودمم وسواسیم کمی چندشم میشع حتی از بوش چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر جایی برم باید غذاروبخورم چون دلم نمیاد صابخونه رو ناراحت کنم بهرحال واسش زحمت کشیده

اما شما : خونه خالته دیگه بگو خاله بزار من امروز غذا درست کنم تو امروزو استراحت کن به همین راحتی

بلند شو کمکش کن ک اونجور ک دوس داری غذا بشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من فقط با خامی گوشت و مرغ  و اینکه ینفر ببینم نجسی و پاکیو بهداشت  رو رعایت نکنه نمیتونم کنار بیام بقیش زیاد مهم نیست حالا یکم غذا خوشمزه تر یا بدمزه تر باشه چه فرقی می‌کنه حالا یک یا چند  وعدس نهایت  آدم تحمل می‌کنه یا خودت پیشنهاد بده غذای امروزو تو بپزی

و اینکه مثلا غذاها یا مرغ سرخ کرده شاید خوشمزه باشه ولی برای یکی حالا فشار خونش  یاچربی خونش بالاس  مضر باشه  و ذایقش رو به غذاهای اب پز بی نمک کم ادویه  که معمولا خوشمزه نیست  عادت داده باشه